Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Her şey 1997'de bir trende başladı... [O an]

HASBIHAS

Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
evet 1997 yili tren kazasi gecirdim

tren istasyona yaklasti ben de trene bindim. kapilar kapandi... farkinda olmadan kapiya yaslanmisim tren tam hareket ederken o an kapi acili verdi
ve ben tam duserken biri kolumdan yakaladi tren bu arada hizini artirmisken o kisi kolumu birakti ve ben dustum
o an suhursuz bedenim yerde yaterken insanlarin cihliklari kulaklarimi tirmaliyordu.
hic unutmam bir adam beni kucana almisti 13 yaslarindaydim ve adamin kucanda kopruden cikarildim adam sag sola bagriyodu arabalari durdurmaya calisiyodu arabalar durmuyodu. sonunda bir kartal aracin arkasina bindirildim...
arabada suhrum az cok yerindeydi devamli konusuyordum ben sakat kaldim ayaklarim yok die ama suhrum hala yerindeydi. sonra kartal devlet hastanesine geldigimizi hatirliyorum ve sanirsam kan kaybim coktu ve birdne gozlerim acildi doktor iki ayamin topuklarini elliyordu ve bana sordu hissediyormusun ben o an iki ayamin topuklardan ittiraben parcalandini gordum o an iyi vurmuslar ve kendimi kaybetmisim
yaklasik 10 saat uzeri ameliyat gecirmisim ameliyattan sonra yogun bakimda kalmisim 3 gun baygin bir sekilde sayiklamisim o an bir bayan geldi sanirsam 3 gun benle ilgilenen bayan genc bir bayandi onun cocugu da acildeymis benim suhursuz bir halde aci cekmeme dayanamamis o odada cigliklarim hastane disina kadar gitmis 3 gun susuz kalmisim su icin yalvarislarim her bir taraftan duyulmus
sonra o genc bayan bana 2 gun daha bakti devamli benle ilgileniordu allah razi olsun o bayandan gercekten bir melekti sanki sonra ailemi bulmuslar ailemd ebeni ariyomus 5 gun sonra ailem geldi beni acil den cikardilar sonra 3 ay hastanede kaldim 3 ay icersinde hastanede cok dostlarim oldu biz bir odada 10 hasta kaliyorduk oyle bir dostluk vardi hastalar bizler arasinda sanki o drtleri sıkıntıları unutuyorduk
gunde 3 igne yiyordum sonra kalcam kirilmis ortapeti yatirldim
hic unutmam bir de zeynet hemsire vardi kartal devlet hastanesi ortapeti zeynep hemsire ismini unutmam o yasta o hemsireye baya takmistim cok severdim
bir de bir arkadasim vardi eli yuzu yanmis herterafi sarili 2 ay ayni odada kaldik o cok kotuydu onu iglesme durumunu 2 ay boyunca gozlemledim iglesti beraber cok iyi dostluk kurduk adini hatirlamiyorum ama sanirsam sultan beylinde oturuyolardi
birde bulgaristnali abi vardi gidip ilaclarimi alan ninem basimda beklerdi o bulgaristnali abi cok yardimini gordum
bir de bir ayagi traktor bicme tirpanina kapilmis bir abi daha vardi adini hatirlamiyorum onlada cok guzel anlarimiz oldu az cok hatirladim cok guzel gunler gecirdimn acilarimi unuttum o guzel melek insnalarin destegi unutulmaz keske onlari tekrar gorme sansim olsa

üzücü bir olay..geçmiş olsun...

Her Olay Farklıdır Ama Benimde Durumum Hastanede Ameliyatla Sonlandığı İçin Seni Gayet İyi Anlıyorum Okurken Sanki Bende Deneyimlemiş Gibi oldum Üzüldüm Çok Geçmiş Olsun..

dunyada kotu ınsanlar oldugu gıbı ıyı ınsanlarımızda var cok sukur gecmıs olsun

çok geçmiş olsun arkadaşımm..

Kimbilir hiç ummadığın bir anda o hastahnedekilerden birisi çıkar karşına.Çok geçmiş olsun Allah bir daha düşürmesin hastahanelere....

çok çok büyük geçmişler olsun kardeş...

Öncelikle çok geçmiş olsun. Kötü bir kaza ve oldukça zor günler geçirmişsiniz. Ama bunun sonunda da güzel dostluklar edinmişsiniz. Bundan sonraki yaşamınızda dostlarınızla birlikte güzel günler sizlerin olsun.

Üst Alt