Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Her şeyin üst üste geldiğini düşünüyorum...

AS3

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
42
Saygıdeğer arkadaşlar.
Bundan 6-7 ay önce bi kızla tanıştım kızı unutamıyorum,ayrıyetten unutamama depresif dönemime denk gelince,hayattan öylesine bıkıyorumki...

Resmen takıntılıyım,defalarca int*harı denedim,şimdi illaki "ya bi kız için değermi" diyenler olacaktır,evet değer arkadaşım evet olur,bu lafı duymaktan artık iğrenir hale geldim. Doğru düzgün birşey demiyor değermi diyor değmeyeceğini biliyorum,olmayacağını biliyorum,elimde değil düşünüyorum bazen günlerce aklımdan çıkmıyor.

Yanlış anlaşılmak istemiyorum,sapık gibi değil sadece seviyorum onsuz sanki yaşamayacakmışım gibi geliyor,sanki o hayatıma girse hayatımdaki herşey yoluna giricekmiş gibi.

Tabi bu dönemde ben kendimi alkole verdim,hergün alkol tükettim unutamadım,alkole bağlı karaciğer iltihabı olmuşum yine umursamadım tüketmeye devam ettim,artık alkole bağlandığımı düşünmüştüm,uyku düzenim resmen alt üst oldu,alkol içmeyince aklımda hem o vardı hem alkol.

Alkol tükettiğim zamanlarda psikozum epey tavan yapmıştı,sanki birileri beni takip ediyor,sanki sokaktaki insanlar benim hakkımda konuşuyor gibiydi,sürekli tetikteydim.

O kızın umrundamı? Hayır değil hayatında başkaları var :)

Şükür alkolü azalttım eskiye kıyasla fazla tüketmiyorum.

Bs7w8-PCcAABaK4.jpg

Gün geçtikçe eriyorum,akıl sağlığımın zamanla azaldığını hissediyorum belki sadece sadece hissediyorum,belkide gerçekten öyle.

AS3 bu anlattıkların hastalık öyküsü genellikle hastalık böyle başlıyor bende öyle olmuştu. Birine aşık olup deli gibi tutulma ile başlıyor. Psikoz o anda çevrende ne varsa hangi olay varsa onun üzerinden ilerliyor.

Yani anlayacağın aşık falan olduğun yok. Psikozun etkisi.

Bunun karşılığıda var.

Seninki aşık oldum psikozu diyebiliriz.

Eğer ki psikozdan çıkarsan zaten kendin farkına varacaksındır.

İlaçları düzgün kullanmaya bak.

xdedahii

Bu olaydan önce tanı koyulmuştu bana hocam,Yaptığımın yanlış olduğunu biliyorum ama elimde değil...

AS3 aşık olma üzerine psikozun gelişmiş olabilir. Tamamen yaşadığın çevre ve olaylardan başlıyor psikoz

O yüzden dedim. Benim ilk psikoz olduğumu anlamam böyle oldu. O anda çevrede ne varsa onun üzerinden psikoza yöneliyorsun.

xdedahii

Fiziksel olarakta olumsuz etkileniyor insan,tremor tanısı aldım beta bloker kullanıyorum.
Kas seğirmeleri vs devede kulak artık...

Bu olaydan önce tanı koyulmuştu bana hocam,Yaptığımın yanlış olduğunu biliyorum ama elimde değil...

yaklaşık 6 ay önce 2023 mayıs başı gibi başlayan daha önce 2 kez aynı ortamda olduğum biri için takipleşiyorduk ve bana ilk başta hikayeleri sanki benden mesaj bekliyormuş gibi hissettirdi o attıkça ben atıyordum arkadaşlara özel olarak ayarlayıp sadece onu ekliyordum ve ben de sanki ona cevap niteliğinde farklı müzik foto ne varsa uyarlayıp paylaşıyordum

Sanki paylaştığı her şey bir gün benden cevap bekliyormuş gibi hissettiriyordu ben de her seferinde bak benden hoşlanıyor duygusunu besliyordum gün geçtikçe beslendi beslendi ve ben gittim duygularımı itiraf ettim

daha 2 kez görmüşsün yani sonra olumsuz oldu sonra basit bi kahve içmeye cagırdım ona da gelmedi hatta sinirlenir gibi oldu yanlış anlaşılmaya müsait bunlar dedi ben iyice korktum o noktada neden bilmiyorum

Ardından 1-2 hafta geçti dükkanın önünden geçenler "zaten asgari ücret alıyormuş nasıl geçinecekler " dedi ben bunu duyunca o kadar çok bana söylenmiş gibi hissettim ki her böyle kapı önünden geçip de ilgi ve alakalı bağdaştıracak şeyler duydukça senaryoya uygun yerleştiriyordum

ve kızıyordum madem kabul etmiceksin bu kadar çok akrabalarına niye yayıyorsun baksana insanlar neyin dedikosunu yapmaya başlamışlar dedim atağa sürükleyen beni bu oldu

böyle böyle senaryolar birleştirdikçe

bakışlardan anlamlar çıkarttıkça
iyice kafa gitmeye başladı ve sanrılar çoğaldı atak geçirdim şimdi çok şükür iyiyim ve işin ilginci atak yaşadığım konu da tamamen farklıydı eski mesajlarımın yayıldıgını duydum ve bu mesajlara istinaden beni herkes yargılıyordu

yani diyeceğim o ki hastalık öyle bir şey ki karşıdaki kişi olmazsa ölürüz biteriz gibi hissettiriyor hezeyan öyle bir moda sokuyor ki bizleri elden yapacak bir şey gelmiyor muhtemelen

bana kalırsa terapi ve psikiyatr eşliğinde bu durumu götürmelisin hatta bu durumdan çıkabilmen için de yeni biri ile tanışmayı deneyebilirsin çeşitli uygulamalar vs var belki bir süre konuşma yapınca seni bu durum rahatlatır.

selinpelin

Zaten tanışıyoruz,fakat ikimizde çok farklı dünyaların insanlarıyız,bizden olmayacağınıda biliyorum,hani olsa bile yıpranıcak tarafın ben olacağınıda biliyorum.

AS3
o halde sizin yeni birisi ile konuşmanız gerekiyor tamamen bu olayı unutturacak birisi ile konusursanız bu durum günden güne geçer diye düşünüyorum ama durdukça efkarlanayım gideyim bir şeyler içeyim onu düşüneyim açayım fotoğrafına bakayım kafamda senaryolar yazayım içki masama bi bahanem olsun diye düşündükçe kendinize zarar vermekten başka bir şey yapmazsınız tamamen farklı bir kişiye yoğunlaşın su anda yapılabilecek en mantıklı şey.

Çocuğa çizgi film formatını değiştirme programı ararken pc ye virüs bulaştırdım. Hiç bir dosya yüklenmiyor flashtan format atmamaya da izin vermiyor. Google hesabını da zorladilar.Dün bütün gün onla uğraşınca hastalık falan aklıma gelmedi.

Üst Alt