Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Her şizofreni hastası hastaneye yatmak zorunda mıdır?

Ukican06

Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
1
her şizofreni hastası hastaneye yatar mı yani ruh sağlığı hastanesine

yatması gerekil doktor hastanızı hastaneye yatırmamız gerekiyor dediğinde yakınları kabul etmediklerinde doktor o zaman sorumluluk sizde der

ee şizofreni hastaları hastanede kavga ederse noluyor

kavga yok aynı kafadanız dostluk yerı orası :D saka bı yana ılac verıolar bıde gozetmenler var .dd

kardes sızofrenıye cıkmamaya calıs sızofren teshısı koyarlarsa bekarlık sultanlıktır dıcen tek basına yasamaya alısacan kımse sızofrenıye kız vermez verse bıle zor yanı işin geninde hastalıklı oluyor cocuk sahıbı olursan ondanda cıkma olasılıgı olabılıyor.Kız verseler bıle bıde ısın hukukı kısmı var ayırt etme gucun olucak evlılık ıcın tam bagımlı sızofren hastasıysan ılerı derecedeyse de ıstesende evlenmen yasak.

Sizosalgun ben zaten bekarlık sultanlıktır diyorum
topluma karışmam hiç arkadaşım yok evlilik istemiyorum hiç sevgilim olmadı istemiyorumda arkadaş da istemiyorum

ben 6 kez yattım kavga etmedım ama bayan bulursam evlencem bana kımse karısamaz

benkım
ilk şizofreni olduğunuzda ne gibi şikayetin oldu kim götürmek istedi doktora

Doktor tavsiye etmiş ise kesinlikle yatınız; çünkü Doktorun size uygun ilaçlar vermesi ancak durumunuzu gözlemesi ve size verdiği ilaçların sizde oluşturduğu olumlu olumsuz etkileri fark etmesi ile mümkündür. Sizin için zor olabilir; ama yatmanız hem tedaviniz açısından hem de ileri de çıkabilecek yasal veya yasal olmayan sorunlar açısından her yönden lehinize bir katkı sunar; çünkü Dr. gözlem ve uyguladığı tedavi sonucunu Epikriz raporu adı altında rapora işler. Yakınınızdaki refakatçinizden ve sizden ayrıca hemşirelerden sizin hakkınızda fikirler alır kendi gözlemleri yanı sıra. Yarın birgün bir askerlik muafiyeti işlemlerinde, olası vukuat durumunda v.s. her şey incelenir. Benim amacım hastanede yatın bir yasal dayanağınız olsun değil gaye; lakin yatış devamlı gözlem ilaç takibi düzenli uyku düzenli yemek yeme durumu olması ve zamanla iyileşmeniz ile orada sizden beter hastaları gördüğünüzde bu size moral olur ayrıca çeşitli garip diyaloglarınız dostluklarınız da olur. Ben 27 gün yattım ilk 2 hafta bilinç yok hafıza sıfır. Sonrasında Alkol çeken madde bağımlıları, gündüz sipariş verip gece balkondaki tel örgüyü kesip içki siparişini iple çekenler. Kıçını başın açıp gezenler bilinç kaybı hasebiyle, yanınızda acele bir şekilde getirilip kapalı bir odada EKT uygulanan ve ardından melil melil bakışlar ile koridorlarda yürüyenler mi dersin. Diğer hastaların durumu kendinize toparladıkça size ibret nazarında moral olur. Beni Doktorum 1 hafta daha yatıracakmış benim bilinç gekdikçe tahammül edemez olmuş sıkılmıştım zorla çıkarttım kendimi :).

-Hastane de ayrı bir ütopya misali. Yat deseler şu an aman derim; lâkin yatmakta ayrı bir tecrübe,yaşanmışlık.

tabi ki çok daha zorlu hastalar olabilir.
genelde paranoid şizofreniler yatıyor galiba.(
çevreye zarar vermeyeni yatırmazlar bence

korumalar elime geçse dövecem de tutamıyorum ki .)

yatağa bağlarlar o korumalar tekvando bilirler onlar seni döverler xD

Tekvando yok
SevgiVESaygı VAR.
BÖYLE YERLERDE BÖYLE KÖTÜ ŞEYLER VAR DEMEYİN.

Yeni kurula girdim pisikiyatri tedavim yeni başladığı için puan vermediler. En az 6 ay 1 sene arasinda ilaç kullanıyor olman lazım dedi.

Doğru mu. 7-8 aylık ilaç recetesi ve epikirizlerle gidebilirmiyim tekrar kurula

En son gittiğimde orta depresif nöbet dedi. Bundan kaç puan alınır

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ben yattım 3 ay iyi bir tecrübe oluyor kozmik odaya soktular kozmik oda gözlem odasına sabah kan aldılar 2-3 hafta uyumuşum kolumda serum vardı uyandığımda serum niye vardı anlamış değildim benden kötüleri görünce ilaçlarımı düzgün içtim bir da yatmak ALLAH korusun
Gülsüm yıldırım 1yıl bekle öğle raporunu al

Üst Alt