Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Herediter basınca dayalı nöropati ile engelli raporu alabilir miyim?

fth-94

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Yaklasik 10 yil once ilk tani konmustu. Suan da calistigim is nedeniyle zorlanmaya basladim ellerimde, ayaklarimda uyusmalar ve gucsuzlukler oluyor. Uzun bir sure sonra bu hafta emg cekildim ve doktor calistigim meslegi nasil yaptigimi agir bis oldugunu soyledi. Saglik kuruluna girip engelli raporu almak istiyorum. Bu hastalik seviyesine gore , emg sonuclarina gore belirleniyor rapor. Benim buna ek olarak daha once ortopedi doktorunun soyledigi elimde karpal tunel var ve yine bir fizik tedavi doktorunun soyledigi belimde 2 adrt fitik var ve yaklasik 10 yaslarindaykende kasik fitigi ameliyati olmustum.

Simdi ben ay sonuna randevu alip saglik kuruluna girmek istiyorum. Elimde ilk cekildigim ve en son cekildigim emgler mevcut. Bunun disinda diger rahatsizlarimi kurulda anlatmammi gerekiyor ? Onlar tekrar bu testleri/tetkikleri istiyorlarmi nasil oluyor ?

Birde avrupa yakasi saglik kurulu icin tavsiye edebileceginiz bir hastane varmi ?

Sağlık Kurulu Randevum Var Süreç Nasıl İşliyor ?

Herkese merhaba, 28 inde sabahtan sağlık kurulu randevum var. Engelli haklarından yararlanmak için rapor almak istiyorum. İlk kez kurula gireceğim. Kalıtsal Basınca Dayalı Nöropati hastasıyım. Elimde daha önceden çekilen emgler ve genetik test sonucu var bunları yanımda götüreceğim.

Kurula girmeden yapmam gereken işlemler nelerdir ? Süreç nasıl işliyor ? Kuruldan hekimleremi yönlendiriliyoruz ? Yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim.

Norolojiden %20 oran aldim fizik tedavininde normalde oran vermesi gerekiyordu vermedi ve %20 surekli olarak rapor duzenlendi.

Üst Alt