Yaklasik 10 yil once ilk tani konmustu. Suan da calistigim is nedeniyle zorlanmaya basladim ellerimde, ayaklarimda uyusmalar ve gucsuzlukler oluyor. Uzun bir sure sonra bu hafta emg cekildim ve doktor calistigim meslegi nasil yaptigimi agir bis oldugunu soyledi. Saglik kuruluna girip engelli raporu almak istiyorum. Bu hastalik seviyesine gore , emg sonuclarina gore belirleniyor rapor. Benim buna ek olarak daha once ortopedi doktorunun soyledigi elimde karpal tunel var ve yine bir fizik tedavi doktorunun soyledigi belimde 2 adrt fitik var ve yaklasik 10 yaslarindaykende kasik fitigi ameliyati olmustum.
Simdi ben ay sonuna randevu alip saglik kuruluna girmek istiyorum. Elimde ilk cekildigim ve en son cekildigim emgler mevcut. Bunun disinda diger rahatsizlarimi kurulda anlatmammi gerekiyor ? Onlar tekrar bu testleri/tetkikleri istiyorlarmi nasil oluyor ?
Birde avrupa yakasi saglik kurulu icin tavsiye edebileceginiz bir hastane varmi ?
Simdi ben ay sonuna randevu alip saglik kuruluna girmek istiyorum. Elimde ilk cekildigim ve en son cekildigim emgler mevcut. Bunun disinda diger rahatsizlarimi kurulda anlatmammi gerekiyor ? Onlar tekrar bu testleri/tetkikleri istiyorlarmi nasil oluyor ?
Birde avrupa yakasi saglik kurulu icin tavsiye edebileceginiz bir hastane varmi ?