Vazgeçtim araba sevdasından..
Bütün otobüsler benim.
İlk baştan başlıyorum yazmaya..
Her şey engelliler ötvsiz araç alıyor cümlesini duyduktan sonra başladı.
Bu arada bende işe başladım her ay düzenli bir geliri olunca insan neden olmasın neden araba almayım ki diye düşünüyor.
Düşündüm taşındım araç almaya karar verdim.
Hep beğendiğim bir araç vardı Ford Fiesta engelliler.biz e sordum araç hakkındaki düşünceleri daha önce kullananların yorumu vb.
Bir çok kişi geri dönüş yaptı sağolsun yardımcı oldu.
Aralarında Mustafa bey yani Çapa68 sağolsun bizzat kendi ilgilendi onunda yardımıyla birlikte bayilere mail atmaya başladım %80’i geri dönüş yaptı bilgi verdi.
Bayi ile fiyat konusunda anlaştık her şey yolundaydı ta ki benden ehliyet ve sağlık raporunu istedikten sonra büyü bozuldu.
Bayiye ehliyet ve raporumu gönderdim. Aradan 15 dakika geçmedi.
Satış danışmanı aradı.
Gizem hanım raporunuzu vergi dairesine gönderdik raporunuzda araba kullanmaya engel bir durumunuz olmadığı için indirimden yararlanamıyorsunuz dedi.
Raporumda herediter polinöropati tanısı yazıyor.
Ehliyetim H sınıfı üzerinde Özel tertibatlı araç kullanabilir ibaresi bulunmaktadır.
Şimdi ne yapmalıyım?
Raporu yeniden mi çıkartmalıyım?
Ehliyetimi ne yapmalıyım?
Yeni kanun çıkmış otomatik vitesli araç kullanlar için ayrı bir sınıf açılıyormuş?
Aklımda bir çok soru işareti var.
Sizden yardımlarınızı bekliyorum..
Zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkürü bir borç bilirim J
3 Aralık Dünya Engelliler günümüz kutlu olsun.
Bir gün değil her gün hatırlanmak umuduyla..
Bütün otobüsler benim.
İlk baştan başlıyorum yazmaya..
Her şey engelliler ötvsiz araç alıyor cümlesini duyduktan sonra başladı.
Bu arada bende işe başladım her ay düzenli bir geliri olunca insan neden olmasın neden araba almayım ki diye düşünüyor.
Düşündüm taşındım araç almaya karar verdim.
Hep beğendiğim bir araç vardı Ford Fiesta engelliler.biz e sordum araç hakkındaki düşünceleri daha önce kullananların yorumu vb.
Bir çok kişi geri dönüş yaptı sağolsun yardımcı oldu.
Aralarında Mustafa bey yani Çapa68 sağolsun bizzat kendi ilgilendi onunda yardımıyla birlikte bayilere mail atmaya başladım %80’i geri dönüş yaptı bilgi verdi.
Bayi ile fiyat konusunda anlaştık her şey yolundaydı ta ki benden ehliyet ve sağlık raporunu istedikten sonra büyü bozuldu.
Bayiye ehliyet ve raporumu gönderdim. Aradan 15 dakika geçmedi.
Satış danışmanı aradı.
Gizem hanım raporunuzu vergi dairesine gönderdik raporunuzda araba kullanmaya engel bir durumunuz olmadığı için indirimden yararlanamıyorsunuz dedi.
Raporumda herediter polinöropati tanısı yazıyor.
Ehliyetim H sınıfı üzerinde Özel tertibatlı araç kullanabilir ibaresi bulunmaktadır.
Şimdi ne yapmalıyım?
Raporu yeniden mi çıkartmalıyım?
Ehliyetimi ne yapmalıyım?
Yeni kanun çıkmış otomatik vitesli araç kullanlar için ayrı bir sınıf açılıyormuş?
Aklımda bir çok soru işareti var.
Sizden yardımlarınızı bekliyorum..
Zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkürü bir borç bilirim J
3 Aralık Dünya Engelliler günümüz kutlu olsun.
Bir gün değil her gün hatırlanmak umuduyla..