Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Herhangi bir teşhis konulmadı. Skolyoz olabilir miyim?

asus123456

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
ben bir şey göremedim yine en iyisini doktorlar bilir ben sadece resime baktım öyle yorum yaptım, yaptığım yorum ne kadar sağlıklı olur bilemem

Doktor değilim o yüzden kesin bir şey söylüyemem fakat örneğin benim skolyozum boyun kısmımın hemen altında bulunuyor o yüzden dışarıdan bakınca belli olmuyor sırt ve boyun ağrısı yapıyor sendede öyle ise pek belli olmaz sen yinede doktora git burada teşhis koyamayız

peki her kürek kemiği çıkıntısı skolyozmudur çok kafama takılıyor bu durum sizedeki skolyozun derecesi nedir peki

Despair

Merhaba resimlerde fazla sırıtan bir şey görünmüyor sadece dediğin gibi sol kürekle biraz farklı acaba bu durum skolyozmu değilmi belki değildir skolyoz bile olsa derecesi büyük ihtimalle çok düşüktür skolyoz olup olmadığınızı öğrenmek için herhangi bir ortopediste gitmeniz yeterli röntgen filminde çıkar ama derecesinide öğrenmek istiyorsanız omurga sağlığı merkezi olan bir hstaneye gitmeniz gerekir

Üst Alt