Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Herhangi kamu kurumuna atandıktan sonra 15 gun içinde evrakları vermek gerekmiş.

besalti20

Aktif Üye
Konular
295
Reaksiyonlar
12
Arkadaşlar allaha sukur,CZTE atandım,15 gun ıcınde ıstenecek evrakları teslım etmemıs gerekıyor.ama halla ıstenen evraklarla ılıglı bır acıklama yapılmamıs.Bıze tebligat gelecekmi..Ve tebligat geldıkten sonra mı bu 15 gun gecerlı.Atanıpta ıstenen evrakları acıklamayan cogu kısının aklında bu soru ısaretı var.bilgisi olan lutfen bızı aydınlatırmı.?

Kardeş merak etme şuan c.t.ev.gen.müd.ne gidiyorum 2.saat sonra seni bilgilendireceğim.

:) :) Haklısın..İstanbul ceza ve tevkif evleri,silivriye atandım..sımdı sen aydınlat.

derderbo;

Senı beklıyoruz heycanla..tsk ederım sımdıden.

süre istenen evraklar açıklanınca başlıyor evrak teslim tarihinin başlangıcı ve bitişi yazar. sonra karanameni imzalaman lazım işte burası önemli karar name yani atama tebliğinizi imzalayınca il dışı 15 gün il içi bir gün süre verilir inşallah aydınlanmışsınızdır.

eşref maden;

atama tebliğ belgeleri gönderdıkten sonra ankaraya orda incelenip kuruma atama tebliğ gelmıyormu

Üst Alt