Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Herkes baba olmasın!

@berke26,

Bu tamamen saçmalık her canlı ürer bunu unutmayınız. Önemli olan insan anne baba ve evlat olarak görevini yerine getirmesidir. Annenin babanın ve cocukları n herkesin bir görevi vardır

Dünyada üreme yapmadan cinselliği yaşayan iki camlı varlık vardır bunlar bir insan oğlu ikincisi ise bonomo maymudur bu iki canlı zevk için birlikte olur isterlerse ürerler diğer bütün canlılar üremek için çiftleşir

Yarın bir gün sizlerde anne baba olacaksınız?, o zaman sizleride görecegiz

@Death, avukat mısın ? Psikiyatrik hastalık karşı taraf için haklı bir boşanma sebebi olarak kabul ediliyor mu ?Nafaka öder miyiz ?:unsure:

@sokr@t,
Her hastalığın şartı farklı ; ama akıl hastası tazminat ödemez kusuru yok çünkü

Maşallah adresini göndersin biz onunla avukatımız olsun ne avukatı ceza kukumu yoksa icra avukatımı başkasına gitmeyelim. Paramızı ona verelim

İst @cesurk,
Hiç tanımafıgınız biriyle konuşurken sen diye hitap edilmez siz diye hitap edilir kusura bakmayınız lütfen türkceyi katletmenin sonra da saygınızı

@seda73838,

Kadınlar erkeklere göre daha çok kısıtlandığından bu düşünce çok yaygın.Eş seçiminde özellikle kaygılanmayan kadın yok.Daha iyisi olabilirdi hep var.

@NewDay, tam anlamıyla sevmemekten kaynaklanıyor daha iyisi olabilirdi düşüncesi gerçi kim kimi seviyor ki desene !:love:

Sen affetmedigin müddetçe babanin yaşattıklarını yasamaya mahkum oluyorsun malesef. Once kendini affet onun yaptıklarına kendini maruz bıraktığın icin. Sonra Onu affet sana yaptiklarina karsin... Zor biliyorum. Ama zoru basarmak değilmidir insani mutlu kılan?

@m.okanoyun,
Tamamda onun yaptıklarına kendini maruz bıraktığı için kendini neden affetmesi gerekiyor ? Ne yapsın maruz kalmasında nereye gitsin?

@sokr@t,
Arkafaşım hemen anne babayı suclamayın siz birlikte mi büyüdünüz yaşadınız.

Buraya biri çıkacak annem beni dövdü babam beni dövdü bu mu gerçek

@Mustafa _10, yazdıklarına cevap veriyorum oku önce yazdıklarını sonra gel kimseyi suçladığım falan yok banane anne babasından .

Üst Alt