Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Herkes birşeyler anlatmış ben geri kaldım [O an]

kayaozesen

Yasaklı Üye
Konular
27
Reaksiyonlar
0
10 nisan 1990 beden dersinde arkdaşlardanuzun eşşek oynarken herkes atladı, ben en son herkesin ustune atlıycam dedim. eşşek çöktü benim kol s harfi gibi yerden çekiyom gelmiyo.
koptu sandım çocuk aklımla. sonra eşafmanıma sardım çıktım gittim doktor yok. hastabakıcı sardı 40 gunden sonra gittim kol yanuk bir vaziyette. sonra kayak yapmaya başladım. tekrar düştüm bu kes diğeri o da aynen yamuk tuttu. kayakta epey ilerlemiştim.
sonra aradan yıllar geçti cep tlf ve bilgisayar satışı ve tamiri yaptıgım işyeriem bir uzman cavuş denen yaratık girdi alkollu tabanca elinde bir iki teelfon fiyatı sordu silahı kafama tuttu sıkarımlan dedi. ben de cek silahı dedim belime tuttu iteledim geçtim sandalyeye oturdum. geldi bu kez diz kapagıma koydu vuracam seni dedi. ben de vurmazsan şerefsiizn dedim. bri patlama ardından baktım benim pantolonun paçası kopmuş pantolonu yırttın leyn şerefsiz dedim hala vuruldugumu anlmış değilim. ayaga kalkmak istedim baktım yemiyor kalkamıyorum.
ameliyatlarım iyi geçti şimdi dimdik ayaktayım .. beni Türk hekimlerine emanet ediniz diyen Atamı syagıyla birkez daha anıyorum

EE sonuç ne oldu yani anlamadım ben şimdi..:rolleyes:

geçmiş olsunda sen ne diye dikleniyorsun kardeşim adama silah varmış adamın elinde..:)

Kollarının son durumu nedir..? sen biraz yaramazsın galiba..:) banamı öyle geldi..?..:rolleyes:

azcık daha anlatsan daha iyi anlayacağız meseleyi..:)

ne birazı tam yaramaz....

Selam. Geçmis Olsun....
ne birazı tam yaramaz.... Diklenme Mevzusunda; o anki durumu bilmiyoruz.
Belki adamı deli ettiyse, agzından öyle çıkmıştır. Kendine Dikkat et...

senın olay baya bı farklı ne oldu ne bıttı senın olayın engellılıkle bı alakası yok sanırım sadece basından gecen bazı olayları anlatmak ıstedın heralde ama ne olursa olsun genede allah herkezın sıfasını versın

%44 engelliyim kolarımı tam kullanamıyorum her 2 kolumda kısa tutmamın sebebi ise milletin okurken sıkılması ben uzun gorunce okumuyorum doktor değil benimn kollarımı hastabakıcı sardı film felanda çekmediler sonrasında eğri tuttu 3 kere sol 2 kere sağ kolum kırıldı kurşunlanmada ise alkollu olması ve pskipat olması ve devlet eleman secerken bunları eğitmerden ellerine silah vermesi

Geçmiş olsun arkadaşım...

Senin ihmalkarlıklarınla devletin ihmakarlıkları biraya gelince sonuç hiçöte hoş olmamış.
Yinede hayata karşı azimle mücadele ettiğine göre yaşama sevinci isteği sende kalmış.
Daha dikkatli bir hayat sürmeni dilerim.

ticaretle uğraşan bir insanın dikkatli bir hayat sürmesi mümkün değil adam geliyo tlf nu bozuk alıp yaparsın yok bura boyle olmamış yok burası şoyle 2 el telelfon laır geri gelir ben bunu begenmedim değiş değişsen sana sıkıntıya götürüp suya felan düşürdüyse ihtimaline karşın değişmezsen yine sana sıkıntı gel de çık işin içinden

Geçmiş olsun hemşom.. Eee eli silahlıya okadar diklenmicektin :)

senın olay baya bı farklı ne oldu ne bıttı senın olayın engellılıkle bı alakası yok sanırım sadece basından gecen bazı olayları anlatmak ıstedın heralde ama ne olursa olsun genede allah herkezın sıfasını versın lowes42 aynen katılıyorum GECMIŞ OLSUN..

sağol hemşomm herpimize umarım birgun hepimiz bu engellerden kurtuluruz

Üst Alt