Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Herkes için açık olan KPSS'ye engelli olarak nasıl başvurulur?

Konular
25
Reaksiyonlar
6
Normal kpssye ilk kez girecek engel sahibi birisi başvurmak için hangi yolları izlemeli?

normal başvuru yapacaksın ais vey a okula gidip herhangi bir ayrıcalık yok ayrıyetten ekpss sınavı olduğu için normal kpss de ayrıcalık yok diye biliyorum

Kullandığım cihazı aisten belirtirsem sınava onunla girmemde bir sıkıntı çıkmaz, değil mi?

Bir sorum daha var: İlk kez başvuracağım için ösym merkezine gitmeden internet üzerinden başvurabiliyor muyum?

Ekpssye girdim, peki herkse açık olan kpssye başvururken ösym binasına gitmeli miyim?

Sistemde engel kaydım zaten var. Sadece internet üzerinden başvurmam yeterli olur mu? Ek süre alabilir miyim? Bilgilendirirseniz sevinirim. Teşekkürler.

Not: İlk kez başvuracağım.

sorularıolanbiri

Başvuru yaparsın fakat, ek süre alamazsın. sınava girenlerle aynı şartlara sahipsin. Ekpss'den farklı olduğu için başvuru sırasında kullandığın cihazları belirtmen gerekir. sistemden yapamazsan yakın olan okullardan kaydını yaptırabilirsin.

Peki belgeleri teslim etmek gerekiyor mu ösym binasına? Eğer teslim edersem ek süre mi verirler? Tam anlayamadım da...

Kpssye engelli olarak başvurunca ne gibi haklar elde edilir?

Engelli olarak kpssye başvuran birisi hangi hakları elde eder? Engelli kadrosuna geçebilir mi mesela, veya erken emekli olabilir mi? Atandığında nelerden yararlanabilir?

Engelli olarak kpssye başvururken ösymye her sene belge göndermeye gerek var mı?

Belge teslim etmek gerekiyor öğrendiğime göre kpss için. Bu belgelerin arasında dilekçe de var ama ne yazmak gerekir o dilekçeye? Örneğin özel bir durumumu yazacağım ama başka neler yazılabilir, nasıl yazmak gerekir? Bir de bu belgeler her başvuruda ösymye iletilmeli mi?

Üst Alt