Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Herşey bana çok uzak geliyor, imkansıza yakın gibi. Bu psikolojik midir?

aydünyavaz

Aktif Üye
Konular
641
Reaksiyonlar
376
Hiçbirşey olmaz-olmayacak gibi geliyor VE Hiçbirşeyin imkanı yok gibi imkansızcasına... Bunun nedeni sadece psikolojikmidir? Sizce bu kullandığım ilaçlarmı neden olmuştur buna?

Kafamda bitiremiyorum, durağanım çok, takılıyım.

Kesinlikle psikolojik, hatta depresyonun bir sonucu olabilir yani, uzaktakini unut bence yakının daki basit olana odaklan, herşey sırayla kolaydan zora doğru.

Hiç kesintisiz 8 yıldır ilaç kullanmaktayım.

Psikolojikman herşey bana imkansız ve olmayacakmış gibi geliyor.

Bilmiyorum psikoloğ nasıl bir çare olurki? Doğrusu ne yapabilirki psikoloğ?
Günlük Olarak Kullanmış Olduğum İlaçlar:
Lustral 50+50mg
Abizol 30mg
Ozaprin 10mg

Yapmak istediklerimi yapamıyorum.

bir psikologla görüş iyi gelir senin çaren psikologtur hiç düşündün mü

Dertlerini sıkıntılarını dinleyen iyisiyle kötüsüyle paylaşabileceğin bir dost arkadaş hepsinin üstündedir hatta ilaçların bile

Bu hayat bana hiçbir şeyin garantisi olmadığını gösterdi zira sağlık elden gidince her şey gidiyor.

Her şeyden kastınız ne tam olarak ? İmkansızı istemek yerine imkanı olan şeylere odaklanarak üstesinden gelebilirsin belki.

Aynı sorun bndede var en azından eskiden en zor işleri yapardım şimdi şunu fark ettim mesela o işler çok zor değil aslında zorlaştıran benmişim şimdide zor olarak görüyor ve uzaklaşıyorum hafızam sıfırlandı resmen sanki herşey karmaşık gibi öğrenme yetimi kaybediyorum ne kadar zorlasmada bırakıyorum artık bilmiyorum belkide ilaçlar yapıyordur am aslında ilaca başlamadan önce de böyleymiş sanırm bu daha acı...

Kafamdan geçenleri ve yapmak istediklerimi çok istesemde yapamıyorum. Bunun nedeni?

Kafamdan geçenleri ve yapmak istediklerimi çok istesemde yapamıyorum. Bunun nedeni nedir sizce? Kullandığımız ilaçlarmı yoksa bizi frenleyen✋
LustraL 100+100
AbizoL 30
OzapriN 20

Biz çokmu tembeliz yoksa. Çok düzenli olmak istiyorum ama o da olmuyor.

Asperger Sendromu= baya beni etkiliyor.
Obsesif Kompulsif Bozukluk= Çok etkiliyor.
Atipik Psikoz= az var.

Bence bunun çaresi yok. Önceden "umudum vardı" şimdi ise oda beni bırakıp gitti.

Meşguliyet en iyi tedavidir kendine hobi edin her neyi seviyorsan öyle büyük bişey olmasına gerek yok seni mutlu etsin yeter özellikle eve kapanma günde yarım saatte olsa çık dolaş ufak tefek birşeyler başarmaya başlayınca bak nasıl kendini iyi hissedeceksin telefondur bilgisayardır bunlara kendini kaptırma sakın günümüzün en kötü bağımlılıkları bunlar inan sarf edecegin en ufak gayret hiçbir şey yapmamaktan daha iyidir.

Üst Alt