Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Herşey bir günde değişiyormuş [O an]

Dizem

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Herşey bir günde değişiyormuş hem de bütün hayatın. Bir daha hiç gitmeyecek izler bırakabiliyormuş küçücük bir an. İlkokul birinci sınıftaydım. Ocakta fokur fokur kaynayan bir demlik. Bir ses sonrasında hastane. Benim hikayem böyle başladı. Uzun uzadıya yazmak istemiyorum. Geçenlerde gittiğim bir eğitimde kendinden başkasıymış gibi bahsetme vardı. Herkes bahsetti kendinden. Acılarını, sevinçlerini anlattılar, hayatlarındaki kilit noktaları. Çok acıklı hikayeler vardı. Ama bana göre benimki kadar değildi. Ben anlatmadım. Sadece buraya yazmak istedim. Dışardan bakanlar ben söylemeyene kadar anlamazlar. Bazen düşünüyorum kusurum herkesin görebileceği şekilde olsaydı ben de daha özgür yaşasaydım. Sonra diyorum kendi kendime belki de sen bunu kaldıramazdın. Allah dağına göre kar verir demişler. Hayatına birileri girmek istiyor. Sen yüzlerine bile bakmıyorsun. Kestirip atmanı sorguluyorlar. Cevap vermiyorsun. Hayat böyle de zor. İstemediğin ve kimsenin istemeyeceği izlerle yaşamak daha zor. Bakalım nereye kadar çekeceğiz bu hayatı. Dünya sınavımız zor. Allah yardımcımız olsun.

Amin @Dizem arkadaş. hayatı 34 yaşındayken; bir anda değişen biri olarak seni anlamaya çalışıyorum. kolay bir sınavdan geçeceğimizi hiç söylemiyo yaratan. hep zor diyor... mükafatının da ona göre fazla olduğunu söylüyor ve ahirete inananları teslim olmaya davet ediyor.

Sana bana söylenen ve unutmamaya çalıştığım bir sözü söyleyeceğim: bende senin gibi dedim Allah dağına göre boran verir diye... sanki öldüm ben daha yaşayacak zamanım kalmamış da biliyorum en şiddetli boranımı.

yaşamaya devam ettiği sürece başımıza daha ne boranlar karlar ne zorluklar gelecek belki de en acıklısı dediğinden daha da acıklısı? unutma Her şey bizim için.

Geçmiş olsun acılarınızı paylaşiyorum Rabbim yar ve yardımcımız olsun kimse aynı durumda Yada konumda olmadan alniyamaz diye düşünüyorum empati oda acıma duygusunun bir başka adı Zor zor zor

Üst Alt