Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hesabıma küçük bir miktar para yatması evde bakım maaşımızı etkiler mi?

delly44

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Oncelikle herkese iyi aksamlar, evde bakim parasi almaktayiz, gelirlerimiz oransal olarak uygundur ve mevcut gelir degisikliklerini bildirdik fakat yaklask 6 ay once banka hesabima arkadasim tarafindan 1500 tl para yatirildi aramizda gelir artirmayan bir durumdan dolayi, bunu bildirmemistik banka hesaplarimiz incelenir mi sadece bir kerelik olan bir durum sorun cikartir mi ayrica ailede bakici ben degilim simdiden tesekkur ederim.

Arkadaslar yok mu yardimci olacak birisi

bankadaki hesaplar lüzum duyulursa incelenebilir tabi ki. aylık faiz getirisi bankadaki hesaplar için gelir olarak dikkate alınıyor ve gelir hesabına bankadaki hesaplar da dahildir.
ama para sizin değilmiş ve arkadaşınız yatırmış ve büyük miktarda bir para da değil sorun çıkarmaz diye düşünüyorum.

isterseniz bu konuyu alo 183'ü arayarak öğrenmeye çalışın yine de. emin olamadım ne yapmanız konusunda.

Yardiminiz icin cok Tesekkur ederim arkadaslar allah razi olsun

Bende bildigim kadariyla yardimci oluyum eger siz de o hanede olutorsaniz sizinde gelirinize bakarlar yani ele gecen her para gelir olarak hesaplaniyor bende kensi aracimi satiyim dedim onda bile gelir elde ediyosunuz hesaplanir siniri gecerse dusebilir demisti memur

selam bende bir kaç ay önce arabamı anneme devrettim ama nitekim resmide şatış gerçekleşmiş oldu satışdan dolayı para almasamda sorun olur mu ben bakıcı degilim eşim üsleniyor araç benim üstümdeydi birde 2ci el araba almayı düşünüyorum sınır 20 bin tl civarı eger alırsam bildirmeme gerek var mı

Arkadasm sagol ama tasinmazlar zaten gelir unsuru olarak kabul edilir, araba alirsaniz en gec 3 ay icinde bildirmelisiniz.

Her para olarak dusunme esnaflar ne yapacak yeri gelir milyarlik mal alir bankadan islem yapar mantikli bi ayrimi var diye dusunuyorum.

Kantutar evet arkadaşın da dediği gibi alacagınız aracı il müdürlüğüne bildirmek zorundasınız. önceki aracı daha önce beyan ettiyseniz sattıgınızı bildirmek zorundasınız.

Kalem
sagolun kalem hanım 9. ayda satmıştım anneme arabamı devir etmiştim. annemde birine aracı sattı tekrar araç alırsak bildirelim

Üst Alt