Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hesap işlem ücreti bankadan geri alınabilir mi?

adil12

Üye
Konular
51
Reaksiyonlar
20
Arkadaşlar bankada eski işyerinden biriktidiğim param var.TL hesabında .Garanti bankası iki kez 58 tl hesap işlem ücreti kesmiş bu parayı geri almanın bir yolu var mı.Bu arada ben engelliyim yani çok param da yok.

bankaya itiraz ederek tahsil etmeyi deneyin eğer olumlu netice bulamazsanız tüketici hakem heyetine giderek oraya bildirirseniz bir kaç ay sonra paranızı alacağınızı düşünüyorum

Nerede Tüketici hakem heyeti neler goturmem lazım?

Varsa hesap ekstresi orda hesap işletim ücreti yazıyorsa kesildiği onu götürmeniz işe yarayacaktır, eger yoksa tüketici hakem heyetine giderseniz durumu izah ederseniz eğer gerekli olacak evrak varsa sizden isterler kredi kartı falan olsa ekstre olur ama sanırım paranız vadesiz hesapta o yüzden belkide hesap cüzdanında falan düşüş yapıyorlarsa ordada görünebilir tam emin degilim, en sağlıklı bilgiyi tüketici hakem heyeti verecektir ben yol göstermek adına oraya müracat etmeniz gerektiğini söyleyebilirim ancak.

hiçbirine gerek yok bankanın merkezine eposta atın durumunuzu izah edin hesaba geri yatırıyorlar aynısını uyguladım vede hesabıma yatırıldı

onlar bu konuda yapacakları hiçbirşey yok siz ana merkeze yazı gönderin yazının sonunu şu şekilde bağlayın hakkımı gerekli mercilerde arayacağımı bilmenizi isterim bunun gibi anladınız siz forumda vardı tam metni isterseniz bulun onu yollayın

teyo teyo;

hangi bilgileri yazıcam ? Bu arada yardımlarınız ıcın teseekkurler

Adil 12 oncelikle senin ilgili banka subesine gidip hesap ekstresi alman lazimki kesintiyi hakem heyetine ispat edesin sonra bagli bulundugun kaynakamliga gideceksin thh icin orda sana dilekce doldurtacaklar bi kac ay kalmaz sonuclaniyoBazi bankalar ekstre icin para aliyolar ben calistigim bankada bu isle ugrastigim icin aciklama geregi duydum

Hesap Hareketi aldım ben zaten onlara soylemedım. Üzerinde yazıyor çektıklerı para. 2013 yılı 2 yarıyıl hesap işletim ücreti 58TL
2014 yılı 1.yarıyıl hesap işletim ücreti 58TL

MÜŞTERİ HESAP LİSTESİNİNİDE ALDIM.

Şimdi ne yapıyım? Küçükçekmeçe kaymaklığına mı gidiyim.

Evet oraya gidip thh yani tüketici hakem heyetine gösterin orda bir form var onu dolduracaksınız sonra neticelenince onlar sizi arayacaklar onlardan aldığınız evrakla bankaya gidip paranızı teslim alacaksınız

Aşkın_Gözyaşları;

Çok yardımcı oldunuz umarım gercekten alırım.

hem insanların parasını aylarca kullanıyorlar hem de hesap işletim ücreti saçmalığı adı altında soygunculuk yapıyorlar.Yapıkredi NUVO hesabı açtırabilirsin.Havale,EFT,Hesap işletim ücreti vs hiçbir masraf yok.

Bugun kucukcekmece kaymakınlığına gittim arkadaşlar.TÜKETİCİ HAKEM HEYETINE SORDUM bu durum yasalmış banka bu parayı çekmekte haklıymış.paranı geri alamazsın ve şikayet edemezsin dedi.

Peki kredi kartlarından kesilen aidatları geri almak için ne yapmalıyız?

evet yasal olmus bende şikayetde bulundum ama gerı bır donusu yok maaş kartın dışındakı butun debıt paracard bankomat gıbı kartların varsa ya paraları cek yada hemen kapattır

Üst Alt