Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hesap işletim ücreti almayan bankalar var mı?

Konular
63
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar vadeli-vadesiz döviz ve tl hesapları için hesap işletim ücreti almayan banka varmı bilen var mı?

Eğer herhangi bir yerden maaş alıyorsanız ve maaşınız bir bankayla anlaşmalı olarak maaş kartı alırsanız
Hiç bir şey ücret almıyor.
EFT Havale para yatır çek vs.. yıllık dönem ücreti falan da yok.

Eğer çalışmıyorsanız bazı bankalar örneğin garanti 2 adet ödeme talimatlı fatura veriyorsunuz.
Banka sizden yıllık dönem ücreti almıyor.
Ama hesap işletim ücreti malesef az da olsa alıyor.

enpara ve vakıfbank benden hiç bi ücret almıyor eft havale vs

fatra talimatı vermek döviz hesaplarında işe yaramıyor teb ve ing hiç bir ücret almıyor diye okudum nette bu doğrumu bana hangi bankadan hani vadeli döviz ve hangi bankadan hangi vadesiz tl hesabı önerebilir siniz arkadaşlar çok alternatif var karar veremiyorum

enpara dan başka var mı faiz oranı yüksek olursa güzel olur birde 6 ayda bir hesap ücreti alan bankalarda 6 ay dolmadan hesabı kapatırsa
m yinede ücret ödermiyim

bankalar 3ayda bır alırlar h.i.ü .almayanlar enpara cepteteb mutluparam .
bunların hepsı ınternet bankacılıgı . hersey ucretsız ıçlerınden en ıyısı enpara dır.

6 ayda bir alanlarda var ama ay dolmadan hesabı kapatırsam para öder miyim onu bilmiyorum birde bir çok bankanın e mevduat hesabı da var h.i.ü almıyorlar ama güvenilir mi bilemiyorum sizce hangi bankanın hangi mevduat hesabı daha güvenilir ve daha avantajlı

Üst Alt