Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Heyet için hastane 6 ay sonraya gün verdi. Ne yapmalıyım?

zyildizci

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar sanirim konuyla alakali değil ama heyet icin hastaneye gittim 6 ay sonrasına verdi hemen alacağım yada islerimi hızlandıracagim yer oneririniz sevinirim herkese geçmiş olsun

arkadaşım istanbul orra 15 milyon nufus..imkanın varsa küçük bir ile git akrabanda 2-3 gün kal en fazla 15-30 günde alırsın eğer rahatsızlığın kulak vs.. se daha erken

sağlık kurulundaki heyet başkanıyla yüz yüze konuş durumunu anlat ..halledecekler olmazsa başhekime çık en kısa yol bu

kardeş ümraniye devlet hast öneririm bana 1 ay sonrasına verdiler ama ertesi gün verenlerde olmuş 5- gün 10 gün sonrası olanlarda var her gün kurul toplanıyor biraz yoğun olabiliyor ama çok hızlı burası yanılmıyorsam pilot hastane olmuş tavsiyem bu diğerlerini önermem goztepe ssk veya haydarpaşa numune sakın derim yaklaşma

istersen kuruldaki memurlara önce danış sonra karar ver

Teşekkür ederim arkadaşlar
Hastane hastane dolasmakta var yarin ola hayrola bana 6 ay sonrasina fsm verdi

Şu forumda rapor alan kişiler hastanelerdeki deneyimlerini paylaşmışlar. Okuyup ona göre karar verebilirsiniz. 6 ay fazla uzun bir zaman diğer hastanelerden daha erken alma şansınız var. Biraz zahmetli olur ama hastaneleri tek tek arayıp öğrenebilirsiniz: Hastaneler Hakkında Bilgiler, Deneyimler, Görüşler

Üst Alt