Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Heyet için randevum var. Öncesinde bazı hastalıklar ekletebilir miyim?

AKIN 35

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Anlaşıldığı üzere yeni üyeyim hepinize sağlıklı günler dilerim. Tabiki hepimizin sorunları var benimkinden size kısaca bahsetmek istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.

Form da bu sorum ile ilgili bir açıklama bulamadım yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkür ederim.

Engelli raporu için baş vurdum sonrasında bir takım sağlık problemlerim daha meydana çıktı şeker obezite tansiyon kolestrol gibi engelli masasına gittim 24 nisandaki heyet dilekçeme rapor ekletmek istediğimi söyledim fakat bana heyet'e girince başka hastalıklarımda çıktı diyerek heyette söylemem gerektiğini ve raporu askıya alacaklarını ve bundan sonra ekleme olacağı bilgisini verdiler doğrumudur? teşekkür ederim.

Evet öyle yapınız, heyete çıktığında Anlatın sonradan çıkan hastalıkları, Geçmiş olsun

Heyet sadece imza atar hastalık dğrlendirmez heyete girmeden muayene olduğunuz doktorlara ekletceniz hastalığı

Evraklarınızı ilk hazırlayan sağlık kurulu birimine gidin bölüm eklesinler ardından Dr polk.de değerlendirir imzalar ve heyete gidersiniz. Eğer bu sıralama olmaz ise bir sonraki heyet gününe kalırsınız ve süreç uzamış olur.
Geçmiş olsun.

@AKIN 35

Kardeşim yukarıda @flora19 bahsettiği gibi kurul raporda yazan hastalikları değerlendirir,ve rapordaki hastalıklardan eksik tetkik ve muayene varsa tekrar poliklinige yönlendirir.

Yapman gereken @Miyan_ser'in söylediği gibi başvuru ofisine giderek eksik hastalıklarınızı ekletmek.
Kurula girmenize daha bir ay var bu süreçte eksik olan hastalıklarınızın sonuçlarınıda ekletebilirsiniz.

Kurul başvuru ofisindeki arkadaşlar sorun çıkartıyorsa konuyu başhekim yardımcılığına bildir ve yardımlarını iste,aksi halde senin rapor işi hayli uzar.

Rica edin işlh verir dosyanızı ikinci kez yazarlarmı teşhis orası malum

Benim baska bi rahatsizligimdan %47 raporum var simdi sekeride eklettirin diyorlar bunu nasil yapicaz rapor ankaradan bile geldi bunu nasil ekliyebiliriz

Ama dikkat edin sizi yeniden değerlendirmeye alabilir sizden mr sonuç vs yeniden kontrol yapmanızı rahatsız olduğunuz daldan tekrar randevu alamnızı doktorun tanısını isteye bilirler yani heyet o sizi geri çevire bilir eksiktir bu bölümlerden muayne olmanızı gidip öyle gelin diye bilir kesin der biliyorum sağlıktaki bütün personeller temizlikten tut doktor profesöre kadar hastaları vatandaşları uğraştırmakta sınır aramazlar illa hasta edecekler:)

Ahmetvolkan süreklimi rapor aldığın hastaneye git memura sorun olmadı itiraz edecen

Ahmetvolkan.
Kardeşim rapora ekleme yapılmıyor,raporunuzu yenilemeniz gerekecektir,bunun içinde saglik kuruluna raporunuzla birlikte başvurarak hastalıklarımda artma var diyorsunuz ve %47 oran verilen hastaliğınızla birlikte,ekletmek istediginiz rahatsızlığın doktorlarına muayene oluyorsunuz.
Yani herşeyi silbaştan yapıyorsunuz.

Bide hastalığını bilmiyom mr felan isterde temiz çıkarsa puanın gider bazı hastanelerin emarı değişik çıkıyo ben mesela ftrden kaybettim puanı temiz çıktı

Üst Alt