Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Heyet işlemlerimi tamamladım. Sonucun nasıl çıkacağını öğrenebilir miyim?

Gölge21

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Selamun aleyküm. Sayfada yeniyim , sizden ricam; engelli raporu için işlemlerimi bitirdim son hali bende mevcut 6 Haziran'da heyete gireceğim nasip olursa. İtp hastasıyım aynı zamanda omurilikteki fıtık patlamıştı ve felç oluştu şuan düşük ayak var. Elimde fotosu var raporun ama nasıl gönderiliyor bilmiyorum, bu konu hakkında desteğinizi rica ediyorum. Teşekkür ederim.

Arkadaşlar merhaba, sitede yeniyim acil admine ulaşmam gerekiyor yardımcı olursanız çok sevinirim.
Saygılarımla,

Heyet öncesi aldığın puanları okuyabilirsen buraya yaz hesaplayalım,
Sanırım bunu istiyorsun doğrumu?
Gölge21

Google "hırzlı resim yükle"yaz,
Çıkan seçeneklerden birine resmi yükle,
Ordan link alıp buraya yapıştır...

4sfoaoy.jpg
[/url][/IMG]

Son düzenleme:
Gölge21
Hematoloji yorumu(İtp)
Hafif kamamalar ile ayaktan tedavi gerektiren vakalar,

Fizik tedavi/ iyileşme süreci devam ediyor notu düşmüş.
Göz/Kbb/Nöroloji/Dahiliye/Şikayeti yok notu düşmüş.
Psikiyatri /Anksiyete boz.
Göğüs/tetkikler istemiş (solunum testi/akciğer grafi vs...

Diğer bölümler kayda değer bir şey yazmamış .

Sonuç olarak heyette görüşülür,
Ancak olumsuz çıkma olasılığı çok yüksek.
Olumsuz çıkacaktır...

Sağlık kurulu engelli raporu ,süreli raporlar ve malulen emeklilik hakkında.

Herkese sağlıklı günler,
Ben kadir 32 yaşındayım. Kronik itp hastasıyım. Bel fıtığım vardı 2 tane ve bel kaymam var. Yeni oluşan fıtığım omurilikte patladığı için sol ayağımda felç oluştu şuan karbon afo kullanıyorum ve düşük ayak sorunum var. Buna bağlı olarak kauda ekuina sendromum var. Sitede yeni olduğum için konu açamadım. İtp den %40 aldım. Splenektomili dalağım alındığı için %10 aldım anksiyete bozukluğu için %20 aldım. Üroloji için şiddetli urge inkontinans %15 aldım.Beyin ve sinir cerrahiden opere L2-L3 diskopati. Sol düşük ayak %10 verdi. Fizik tedavi düşük ayak ameliyat olmadan önce muayane olduğum zaman LDH+sol diz menisküs tablo 1.7 3.seviye yazılmıştı daha sonra ameliyat ve düşük ayaktan sonra muayane olduğum da 2 aylık opere tablo 4.1 ağır-orta iyileşme süreci devam ediyor. Tire devlet has. Rehab. Almış diye yazdı ve daha önce tablo 1.7 yi daha önce yazdıkları nı sildi. Heyette bana verilen oran fizik tedavi: LOMBER disk hernisi. Eha tam n defisit yok 3.seviye bası uygulamaları tablo 1.7 olarak %9 verildi. Buna göre bana 2 yıllık %70 rapor verildi. Fizik tedavi 4.1 den oran verilmesi gerekmezmiydi? Konu hakkında yardım ve desteğinizi rica ediyorum.
Teşekkür ederim.

Sağlık kurulu engelli raporu ,süreli raporlar ve malulen emeklilik hakkında.

Herkese sağlıklı günler,
Ben kadir 32 yaşındayım. Kronik itp hastasıyım. Bel fıtığım vardı 2 tane ve bel kaymam var. Yeni oluşan fıtığım omurilikte patladığı için sol ayağımda felç oluştu şuan karbon afo kullanıyorum ve düşük ayak sorunum var. Buna bağlı olarak kauda ekuina sendromum var. İtp den %40 aldım. Splenektomili dalağım alındığı için %10 aldım anksiyete bozukluğu için %20 aldım. Üroloji için şiddetli urge inkontinans %15 aldım.Beyin ve sinir cerrahiden opere L2-L3 diskopati. Sol düşük ayak %10 verdi. Fizik tedavi düşük ayak ameliyat olmadan önce muayane olduğum zaman LDH+sol diz menisküs tablo 1.7 3.seviye yazılmıştı daha sonra ameliyat ve düşük ayaktan sonra muayane olduğum da 2 aylık opere tablo 4.1 ağır-orta iyileşme süreci devam ediyor. Tire devlet has. Rehab. Almış diye yazdı ve daha önce tablo 1.7 yi daha önce yazdıkları nı sildi. Heyette bana verilen oran fizik tedavi: LOMBER disk hernisi. Eha tam n defisit yok 3.seviye bası uygulamaları tablo 1.7 olarak %9 verildi. Buna göre bana 2 yıllık %70 rapor verildi. Fizik tedavi 4.1 den oran verilmesi gerekmezmiydi?(Almış olduğum sağlık kurulu raporunda karbon afo ile ilgili yürüyüş bozukluğuyla alakalı hiçbir bilgi yok). Konu hakkında yardım ve desteğinizi rica ediyorum.
Teşekkür ederim.

Abim hayırlı günler pazartesi günü heyete girdim %70 2 yıllık sağlık kurulu raporu verdiler. Fakat fizik tedavi size göndermiş olduğum heyet öncesi görüntü de üstünü çizmiş olduğu 1.7 3.seviye tablosundan oran verilmiş. Benim düşük ayak sorunum var ve yürüyemiyorum. Tablo 4.1 orta- ağır olarak güncellendi ve diğer yazdığına çizgi çekti aynı zamanda karbon afoda kullanıyorum bununla ilgili herhangi bir bilgide yok. Ne yapmam gerekiyor itiraz etme hakkım varmıdır? Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

Evet yapılıyor,

Genelde heyet öncesi verilen karar onaylanır,
Heyete girersin çıkarsın,heyyette olan hekimler kendi arasında görüş alış verişi yapar,karara onay veren olur vermeyen olur,

Heyet başkanı herkesin görüşünü alıp oy çokluğu veya oybirliği der imza atar,
Ümit59

Üst Alt