Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Heyet rapor oranımı düşürdü. Ne yapabilirim?

Zelja

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhabalar buraya üye olduğumdan beri sağ olsun bir çok arkadaş özel mesaj yoluyla yardımcı oldu sağlık kuruluna çıktık.

Buraya kadar her şey normal arkadaşlar. KBB sadece kulağa yıkama verdi 1 hafta sonra KBB ci muayene etti ve %31 oran vererek bizi heyete gönderdi ve gün aldık.

Heyet günü geldi çattı. Heyet başkanı rapora bakmış burdan sonrasında babam götürdü ben yoktum. Direk demiş göze bir daha bakının öyle gelin. Göz doktoruna gidiyorlar oranı değiştirmiyor. bir kaç açıklama yazıp geri gönderiyor heyete. Heyet başkanı 10 kadar soru sormuş(babam diyor beni yanıltmaya çalıştı açıkladım her şeyi) neyse teşekkür ediyor çıkıyorlar pazartesi raporu almaya gittik ve ne görelim. Balthazarda göre %90.2 olan rapor %86 çıkıyor. Yaşlılık dahil tüm oranlar hesapladığımız gibi verilmiş ancak heyet göz bölümüne görme sistemlerinde hiç bir sorun yoktur oran 0 yazmış.

Çok büyük hayal kırıklığına uğradık açıkçası gözün biri katarakt ameliyatı oldu %10 görüyor diğer gözdede katarakt var ama ameliyat ettirmek istemedi babannemiz diğer gözde sadece el kol hareketlerini görebiliyormuş öyle yazıyormuş bu raporda bir doktora daha sordum. Biliyorum itiraz et diyeceksiniz ama çok umudum kırıldı itiraz etsek ne değişecek sizin yorumunuz nedir? %1 2 3 kırsan anlarım ama %32 oranı nasıl neye göre siler bir insan bir türlü aklım almadı. Yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum

Arkadaşlar yardımcı olabilecek kimse yok mu başıma gelen normal bir durum mu yoksa ortada bir haksızlık mı var

Eyer kendinizi haklı görüyorsanız itiraz edeceksiniz.Başka çıkar yolu yok bu sürecin.

Benim durumum şu şekilde hastaneye gittik oranları aldık toplamı %90 ediyordu (Hata yok balthazarda göre hesapladım.) Heyet günü geldi heyete girdik doktor muayene kagıdına baktı bizi bir daha göze gönderdi doktor hiçbir değişiklik yapmadı bir kaç açıklama yazıp tekrar heyete gönderdi 5-10 soru sordu heyet başkanı ardından bizim göz oranını %32den %0 a düşürdü rapor oranımızda %86ya düştü. Şimdi itiraz edeceğim ama burda gerçekten bir sorun var mı yok mu bir haksızlığa mı uğradık hak ettiğimizi mi aldık sizin yorumunuz nedir yorum yapabilecek olan varsa sevinirim. Hasta yaşlı sürüklemek istemiyorum boş yere göz muayenesi ektedir.

WapJUV.png
[/URL][/IMG]

Üst Alt