Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Heyet raporu için Kadıköy-Kartal arası hastane önerisi

vertigo

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Merhaba,
bu güzergahta ya da yakinlarinda asiri yoğunluk olmayan ve heyet islemlerinde olumsuzluk yasamayacagimiz hastane oneriniz var mi?
goztepe sigorta ya da fsm hastanelerinden rapor alan var mi acaba?

Esimin rahatsizliklari, skolyoz, ritm bozuklugu, astim.

Üsküdar devlet hastanesi Kalabalık olmaz

kartal lütfü kırdar eyitim ve arastirma hastanesi baska tanimam isdedigin orani alirsin

göztepe merdiven plikinligi cok uzun sürer ama ykinlarda aldigim bir haber sizle paylasiyim maltepe devlet hastanesi saglik kurulu yeni acildi orya giderseniz eger islemlerinizi cok cabuk halledersiniz tam iyi günler gecmis olsun

Teşekkürler bilgiler icin. Uskudar devlet hastanesini ilk defa duydum onu da arastiralim. Maltepe devlet hastanesini de yakinimizda olmali ama henuz gormedim. yeni olmasi sorun yaratmaz umarim islemlerde.

En güzeli.Üsküdar devlet hast.Raporda ki beyde çok kibar.

Teşekkür ederiz. bize en uzak nokta da olsa yoğunluk olan yerde bekleme yerine yolda zaman harcamak daha mantikli gibi.

Kartal Lütfi Kırdar Eğitim Araştırma Hastanesi...
İşleyişi iyi çabuk işini halledersin vertigocum
Bekleme yapmassın doktorlardan onay alırken... Yalnız randevu işi biraz sıkıntı biran önce almak gerekiyor

Cok sag ol Sirine, kartal randevu icin hastaneye mi gitmeliyiz mhrs den mi acaba? Cok sordum ama danismaya engelli raporu icin diye sorsak yeterli olur mu acaba? esim 96 da rapor almis oldugu halde % 40, hicbir haktan faydalanmamis simdi artan sorunlarla biraz benim tesvikimle emekli olacak insallah:) daha sonra sira bana gelecek:)

vertigo hastaneye gidip yada telefonla arayıp randevu günü alabilirsin daha mantıklı olur çünkü mhrs ile randevuda 6 ay sonraya verme ihtimali var diğer şekilde 1 veya 3 ay içerisinde randevu veriyor. Pazartesi hastaneyi ara derim.Evet hastaneye gittiğinde danışmaya gideceksin engelli rapor için gün alacağım dersen yardımcı olurlar zaten başvuru dilekçesini de yine o danışmadan alacaksın.
Evinize hangisi yakınsa o hastaneyi tercih et birde Kartal Lütfi Kırdar'ın şöyle iyi yanı ulaşımı pratik doktorları da çok iyi güzel yüzlü...

Tekrar tesekkürler sirine, cok yeniyiz bu rapor konusunda her seyi sifirdan basladik ogrenmeye. Hem lutfi kirdar i, hem uskudar i arayalim pazartesi biz en iyisi.6 ayi okuyunca ben sasirdim, esim iyice sasirdi:)

Sen ikisini de ara ikisinden de telefonla randevu al hangisi önce verirse onu bekle...Diğerini iptal edersin gene...

Merhaba Arkadaşlar;

Cerrahpaşa ve Sadi Konuk hastanesinde epilepsi teshisi ve uyku bozukluğu rahatsızlığımın takiibi yapılmaktadır.Sadi konuk Hastanesinden son 2 aydır uğraşıyorum ama randevu alamadım.Başka bir hastaneden rapor almam mümkün mü.Yardımcı olabilirmisiniz.

Üst Alt