Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Heyet raporu ile asaletimi almadan tayin olabilir miyim?

Samet1453

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar forum da yeniyim yardımcı olursanız çok memnun kalırım. Babam'ın topallığından ve dirseğindeki küçük bir engelinden dolayı heyet raporu mevcut, tayin istememin asıl sebebi ise annemdir. Annem heirsel lösemi hastası, mütemadiyen tedavi görmek zorunda yaklaşık 2-3 ayda bir bazen 4, Düzce'de ikamet etmesine rağmen Samsun'a üniversite hastanesine tedavisi için gidiyor. gitmediği bu 2-3 ay süresince zaten ortalama 10 günde bir yatak döşek kalkamıyor. Benim bir engelim yok Allah'a şükür, benden başka bir kardeşim daha var o da 18 yaşında lisesi bu yıl bitecek.
Ben Muş'a 112 acil çağrı merkezi'ne teknisyen olarak yeni atandım. Atanmadan önce annemin tedavisi için gerek Düzce'de gerek Samsun'da hastanelere birlikte gidiyorduk. Ben Muş'ta 1 aydır görev yapmaktayım henüz asil memur değilim. Ancak Bu durumdan ötürü tayin isteyeceğim
Memurun, sağlıktan tayin şartları değişti - Memurlar.Net
Linkini verdiğim yazıya göre 2014 yönetmelik değişikliğinde madde 13'de memurun zorunlu çalışma süresini tamamlamadan tayin isteme hakkının olduğu belirtilmiş bu yönetmelik değişikliğine istinaden dilekçemi yazacağım
Durumum genel olarak böyle siz değerleri üyelerden ve adminlerden konuyla ilgili daha sağlıklı bir bilgi,yol,yöntem öğrenebilirsem ziyadesiyle memnun kalacağım.

84 Kişi okumuş hiç bir cevabı, herhangi bir fikri olan yok mu arkadaşlar?

Üst Alt