Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Heyet raporu sürecini yarıda bıraktığımda ne olur?

efulim1

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
08.3.2021günü engelli raporu almak için başvuru yaptım hastalıklarımla alakalı bölümlere muayene oldum psiyatriden 6 aylık tedavim olmasına rağmen dr muayene fişine 1 yılı tamamlamak için anksiyte ve depresyon tedavisi devam ediyor 6 aylık takip ve tedavi sonrası karar verilmesi uygundur yazdı bende %40 ı aşamayacağımı düşündüğüm için kurula muayene fişini vermedim vermediğim için başka ilde ve başka hastanede bir kaç hafta sonra müraacat etsem sorun olur mu bilgisi olan varsa lütfen cevap verirse sevinirim şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkür ederim

sa bende memurum kardeşim aynı sorun bende de var görüşebilirmiyiz telim 05054954393 iyi günler

@efulim1
sa kardeşim hiç bir sorun olmaz başka hastanede de alabilirsin kurula girmediysen bende memurum telim 05054954393 görüşelim.

benim yeniden rapor almam gerekiyor. %40 alamama korkusundan dolayı beklemekteyim.
bende aynı şekilde sizin gibi yapsam sıkıntı olurmu.

yanlış bilmiyorsam o dedikleriniz eskiden di diye biliyorum bu kısmı uyanıklar için yazıyorum %40 aşamyacağını düşünenler başka hastaneden yapıyordu şimdiki sisteme göre sen başvuru yapmışssın yarıda bırakmış ancak orda tamamlaması gerekiyor diye biliyorum

Engelli raporu basvuru iptali hakkinda

Trabzon kanuni eğitim ve araştırma hastanesinden engelli raporu için 08.03.2021 tarihinde başvurum bulunmakta fakat işlemleri tamamlamayip heyete girmedim 01.04.2021 tarihinde farklı bir ilde engelli raporu için başvurdum işlemleri tamamladım heyete girdim ve %60-70 arasında oran aldım biraz önce sağlık kurulundan bir kadın aradı ve sisteme giriş yapamıyoruz daha önce başvurunuz varmıyor dedi evet dedim ama heyete girmedigimi söyledim sistem müsaade etmiyor dedi il sağlık mudr aradım bizde kaydınız yok itirazınız yok dedi ilk başvuru yaptığım hastanenin sağlık kurulundaki görevli ile konuştum iptal edilecek bir durum yok zaten heyete giriş olmamış başka yere müracaat edebilirsiniz dedi sıkıntı olmaz dedi ne yapmam gerekiyor

yaz cimere , ordan alamayacağını anlayıp bir şekilde alacağın hastaneye hatta il dışına çıkmışsın! enterasan :..cimer ne yazarsa onu yaparsın.

3 gün içerisinde iptal ettiremezsem sonradan aldığım iptal olacak

devleti anlamk bir entresan hakkın olan engeli sabit olan 40 üstü vermez 40 üstü alamayacak olana dalevere ile oran almaya calışana işlem yapmaz 40 üstü engeli sabit olamayana oran verir bi başvur yapacan sonra baktın işine gelmedi başka yere başvurcan bir ara devlet buna yasak koyacam felan demişti belkide koydu uyanıkların işine gelmyiro başka yerde baksın arkadasş sen burda ikamet etmiyorsun hayırdır uyanık desin başburu yapmıssın başka yerde işlem yapsınlar haklarında ama ben şaşırmıoyrum zaten bu engellilerin bazın zihniyeti bozuk olanalr işine gelmeyin ben engelliyim işine gelince ben engelliyim

madem rapor alamayacağını anladın sağlık kuruluna gidip sorabilirdin işim çıktı müracatımı iptal etmek istiyorum diye onlar sana yol gösterirdi böyle daha çok strese giriyorsunuz

İlk basvuru yaptığım yerin kurul görevlisi bizim burada açık bırakıp giden çok var başka yerden git sıkıntı olmaz dedi anlayacağınız iş bilmemezliklerinden bugün bilgi işlemden sildirdim ama 2.aldigim rapor iptal oldu veri tabanına isleyemedikleri için

Bu arada
Koroner arter hastalığından 10
Hipertansiyon klas 2 _20
Bel ve boyun fıtığı 14
Huzursuz bacak sendromu 10
Hafif uyku annesi 5
Hiperlipidemi 10
Psikiyatri 40
Oran aldım

İlk hastaneden 40 bile vermiyorlar bu rahatsızlıklarına siz olsanız ne yapardınız

efulim1
Hocam öncelikle çok geçmiş olsun..
benimde annem demans hastası %70 verdiler ama yaptıkları test ve emar sonuçlarının sakatlık orancetveline göre %90 alması gerekiyor doktora bunu söylediğim zaman annen yatalak değil ya cevabı alıyorum. 90 alabilmek için illa yatalak mı olması lazım doktora sinirlendim çıktım. Muayne fişinide teslim etmedim. Başka bir ilde başka bir hastaneden almak istiyorum sizin gibi bir sıkıntıyla karşılaşmamak için ne yapmam şazım öneriniz nedir acaba tekrardan geçmiş olsun .

Bugün ak parti geldi eski engelli kimlik kartları iptal etti, yarın CHP geldi başa kartlar iptal, öbür gün DSP geldi başa kartlar iptal, iptal iptal iptal, alışın dostlar, eski raporlar iptal , dışarı çıkmak iptal, yaşamak iptal , nefes almak iptal, ölmek serbest

Üst Alt