Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Heyet raporu verilirken neyi temel alıyor heyettekiler anlamıyorum! [Görüş]

blueboyfe

Üye
Konular
37
Reaksiyonlar
0
BU RAPORLAR HAKKINDA BAKTIM FORUMDA DEĞİŞİK TECRÜBELER OLMUŞ BENDE PAYLAŞMAK İSTEDİM.

EKİM 2007 DE REHABİTASYON MRK. İLE ESKİŞEHİR DEVLET HST. DE CP Lİ OĞLUMA RAPOR ALINDI.

KİMİ DOKTOR KAPIDAN BAKTI KİMİSİ HİÇ BAKMADAN İMZALAYIVERMİŞ. SEKRETER KIZ RAPORU GETİRDİ BİR BAKTIM OĞLUMUN FİZİĞİ SAĞLAM ( KAS SİSTEMİ NORMAL YAZIYORDU ) , CEREBRAL PALSİ SEKELİ YAZILIP % 70 ORAN YAZILMIŞ.

OĞLUM BIRAKIN YÜRÜMEYİ KALÇASININ ÜZERİNDE OTURAMIYOR. BİRAZ SAĞ ELİNİ KULLANABİLİYOR. SOL EL VE BACAKLARINI KULLANAMIYOR. DENGE SIFIR, 8 YAŞINDA ANCAK MAALESEF 2 YAŞINDA ÇOCUK GİBİ. HİÇ BİR İHTİYACINI TEK BAŞINA GÖREMİYOR, VS.

İTİRAZ ETTİK DAHA SONRA , 6 AY SONRASINA HEYET TARİHİ VERİLDİ. HEYETE GİRİLDİ BU SEFER % 90 ORAN, AĞIR MENTAL RETARDASYON, CP Lİ YÜRÜYEMİYOR, ŞEKLİNDE NORMAL OLAN SÜREKLİ RAPORU ALABILDIK.

ORADA BİR HASTA DAHA GÖRDÜM, 20 Lİ YAŞLARDA BİR GENÇ SADECE AKLİ HASTA, YÜRÜYEBİLİYOR KONUŞUYOR, YİYOR İÇİYOR, TUVALET İHTİYACI GÖREBİLİYOR VS, O DA % 90 RAPOR ALMIŞ ?

YORUM SİZİN !

Heyet Raporu değil "hayret" raporu olmuş. Ve ne yazık ki sizin için çok önem teşkil eden raporu sağlık sunucuları sıradan, olağan ve aymaz bir mesai anlayışıyla yapıyorlar.

ikisi de aynı şey senin çoçuğun nasıl hayatını tek başına sürdüremiyorsa diğeri de sürdüremiyor. yürüyor tuvalete gidiyor olması onun akli dengesinin bozuk olmadığı anlamına gelmez. bedensel özürle zihinsel özür farklı şeyler. ama sonuç olarak ikiside aynı kapıya çıkar. kıyas yok. ve yasaya göre körler evde bakım maaşı alamıyolarmış. bu çokmu adil sizce??

Üst Alt