Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Heyet raporuna itiraz ettim, başka hastaneye sevk ettiler?

NURGÜLLİ

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Merhaba heyet raporuma itiraz ettim.itiraz sonucum kabul edildi devlet hastanesin tekraradan heyete girdim oranım öncekinden %17 fark cıkınca tekrar baska hastane sevk etmişler bu olay gidişatı hep boylemidir.
anlam veremedim.

tekrardan gönderdikleri hastane gitmesen önceki heyet raporum yanarmı

2 rapor arasında fark varsa hakem hastaneye sevk edilirsiniz. Hakem hastanenin vereceği rapor geçerli olur.

Merhabalar hocam ms hastasıyım %40 oranım var ve ben ötv için itiraz ettim fakat hayete girdigim hastane %50 verdi ikinci hastaneye gönderildim orası %38 verilmiş bütüm haklarım yok oldu bu durum hakkın ne yapabilirim

Merhaba arkadaşlar,
ben ms ötv için itirazda bulundum%40 olan raporumla gittigim hastanede %50 verildi ikinci hastaneye gönderildi orda oranımı %38 indirilmiş bu konuda yardım istiyorum ne yapabilirim

Hakem hastanesinin verdiği oran katidir. Ya birkaç yıl sonra yeniden bir hastaneye gidip şansınızı deneyeceksiniz, ya da bu red kararına karşı dava açacaksınız. Olası davada hakim bir hastaneye sevk eder...

Başka yolu yokmu bunun hocam cok morelım bozuldu engelli kandrosunda calısıyorum onu etkilermi

Üst Alt