Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Heyet raporuna nasıl itiraz edilir?

Konular
4
Reaksiyonlar
1
Arkadaşlar heyet raporuna nasıl itiraz edilir hakem hastane olayı nedir daha önce itiraz etmiş arkadaşlar bu itiraz aşamaları hakkında bilgi verebilir mi?

dilekçe versen olabilir diye düşünüyorum

İl sağlık müdürlüğüne gidip itiraz ediyorsunuz hakem hastaneye sevk ediyor size yakın gidebileceğiniz

Mağdur çocuk bulunduğun ilin il sağlık müdürlüğü engelli raporu itiraz servisine gidip dilekçe dolduracaksın.Basja hastaneye sevk ediyorlar hastaneyi sen seçe bilirsin.iki sefer itiraz hakkın var.örnegin şuanki raporunda çıkan orana itiraz ettin badjs hastaneye sevk aldın oradan da çıkan oran beklentini karşılamadı tekrar itiraz edip ikinci kez başka hastanede heyete gire biliyorsun.3 kez hakem heyeti hastanesine sevk ederler oranın vereceği oran kesindir itiraza kapalı.Üzerinden ti ay geçtikten sonra tekrar başka hadtsnede bireysel olarak müracaat edip engelli sağlık kurulu raporuna müracaat ede bilirsin.Ysnlız susalım itiraz edeceğin raporu aldıysan bir ay içinde itiraz etmelisin.Bir ayı geçerse itirazın kabul edilmez.

fenerliyizz rapor daha elime geçmedi. Sordum bana dedikleri asıl rapor eline geçtiğinden itibaren 30 gün içinde itiraz edebilirsin dediler
mansion bu işlemler uzun sürüyor mu

Mağdur çocuk
rapor elinize geçmez artık e devletten takip edeceksiniz sağlık bakanlığı erişkinler için engelli raporu diye bir kısım var orda gözükür

Tekrar gene rapor süreci oluyor sadece heyet gün vs gibi

Itiraz için dilekce yazmam mı gerekiyor. Bir örneği varmı bu dilekçenin

İl sağlık müdürlüğünü aradım ilgili hastaneye itirazda bulunacaksınız dediler.

1 ay içinde itiraz edileceğini ve hatta süre ile ilgili hiç bir şey yazmıyor. Sadece raporlara itirazın şeklini sağlık bakanlığı belirler diyor. Sürücü raporu için olanından bahsediyorum.

Üst Alt