Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Heyet raporunu netten görebilir miyim?

Konular
8
Reaksiyonlar
0
hastaneden heyet raporunu bilgisayrdan görme şansımız varmı

yoksa beklicegizmi 20 gün

Bekliyeceksiniz...

saol hemşom arıyom onada cevap vermiyorlar mezitlide oturuyom uzak oraya gitmek bakalım başka care yok galiba

Metin abi hangi hastahaneden aldın ne zaman aldın tam tarih ?

toros devlet hastanesi eski sigorta hastanesi gecen carşamba heyete girdim sonucu ögrendim de itiraz etcem onu bekliyorum

Toros devlette nasıl yürür bilmiyorum ancak 15 20 günde sonucu alırsın abi daha sonra raporun ile birlikte il sağlık müdürlüğüne dilekçe yazarsın onlar seni yönlendirirler...

13.11-2013

ilk saglık müdürlügüne telefon actım bacanagım var orda onada hesaplattım düşük vermişler raporu al itiraz edelim dedi ondan acele ediyom

10 güne kadar çıkar raporun ...

forumda okudumda malulen emekli olmak icin puna gerek yok gibi ölemi .. zaten askerligi yatırıp baş vursam zaten yeniden bni hastaneye yollucak bu rapor gecerli olmaz galiba ordada puan yazmıyormuş zaten o zaman bu aldıgım
%62 oranın %40 ile arasında hic bir fark yok

Evet abi acele etme işi prosedürünü öğrenip sen hallet derim çünkü hiç bir memur engellilerin hakkından bir haber bakma sen basında o kadar açıklama yapıldığına, Bütün rahatsızlıklarından tam oranları yaptıracağın tetkikler ile alırsın doktor oranı hem ona hemde elle muayaneden sonra verir, itiraz ettikten sonra farklı bir hastahaneye sevk ederler oraya gittiğinde bütün tetkiklerini eski raporlarını filmlerini götür ve kendini iyi ifade et rahatsızlıklarını tek tek dile getir özellikle bölüm doktorlarına , Bütün haklarının değerlendirilmesini iste dilekçe ile tek raporda bitsin bu sıkıntıların..

şimdi kafamda tek sorunum var hemşom.. sunada bilgilerinlen bni aydınlatırsan sevinirim.. şimdi ben askerligi yatırmaya müracat etsem.. taksitlendirme ile.. hemen günüme askerlik günüm eklenirmi yoksa taksitlendirme bitincemi görünür gün sayısı ?

şu an 1350 gün askerlikte 540 gün galiba tamamlayıp baş vurcam askerliklen tam oluyo

malulen emekli olmaktan başka care yok yoksa 3600 günü doldurana kadar zaten ölürüm ben.))

Abi şimdi muhasebe depertamnındaki arkadaşlara sordum zaten taksitlendirme yapamıyormuşsun 3 ay gibi bir sürede ödemen gerekiyormuş sen kredi çekip taksiti bankaya ödersin emekli olacağın için banka krediyi direk verir...

Rica ederim abi şimdiden geçmiş olsun İnşallah bir an önce halledersin işlerini...

Üst Alt