Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Heyet raporunun sonucunu nasıl öğrenebilirim?

tolgaist

Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar heyet rapor sonucunu nasıl nereden öğrenebilirim.

inş istediğin şekilde gelişir hersey.
Bende rapor sonucuna ulaşmak için çok uğraştım ama maalesef hastanenin sonuc için verdigi tarihe kadar bekledim.İstersen ara ara sor hastane heyet kurulu sekreterine.
E-devlette bile bulamadım.

Heyete gireli 24 gün oldu,rapor tamamlanmamıştır yazıyor hastahanenin sitesinde ,rapor için verdikleri son tarihe kadar bekletecekler sanıyorum

heyet raporu sonucu %43

Arkadaslar heyet rapor sonucu % 43 verdiler. Simdi rapor vergi dairemi gidecek. Ankara ya gonderiliyormu. Bu durumda vergi indirim belgesini nasil alacagim. Ne zaman kesinlesir.

tolgaist

Hayırlı olsun. Vergi indirimi için ankara'Ya gönderirler, orası onaylar ve işyerinize bildirir

Tessekkur ederim oturanboga dostum raporu hastane vergi daire gonderiyormus. Vergi daire orani dusuruyormu. Onlar ankaraya mi gonderecek. Ankaradan mi onaylaniyor. Ankara onaylarsa vergi indirim belgesi alabiliyormuyum. Sizce orani dusururlermi. Bu durumda emekli olabiliyorum sanirim. Maas dusukmu oluyor yoksa normal emekli maas mi aliyoruz.

Oturan boğa kardeş sen bana neden cevap yazmıyorsun.

Benim babam 13 mart 2018 carşamba günü çikti heyete.hastanede gorevli 2 ay sonra eve mektup gelir sonuc dedi. Biz şaşirdik açikcasi cunku aralik ayinda basvurduk malulen emekliliğe 4 ay sonra 13 marta heyete randevuyu bekledik şimdi de 2 ay mı bekliycez? Sgk ya gittik hastane çikişinda sgk da gorevli 9-10 gün sonra kurul sonucu verir mektup gelir o kadar surmez dedi. Hangi biri dogru kime inanalim biz????

%43 rapor onaylandi vergi indirim isyerine gonderildi evragi aldim su an calismiyorum vergi indirimlerim nelerdir emeklilik icin gun prim yetiyor. vergi indirim icin ne yapmam gerek ayrica emeklilik icin bagli bulundugum ssk mi muracet edecegim yoksa daha once calismis oldugum is yerinin bagli oldugu ssk mi gidecegim yardimci olun arkadaslar. otv indirimi bana uygulanirmi

Üst Alt