Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Heyete girdiğimde yanımda odyometri olmalı mı yoksa gönderecekler mi odyo ölçümüne?

nuran

Üye
Konular
46
Reaksiyonlar
0
her iki kulağımdan yüzde98oranında işitme engelliyim vergi indirimi için rapor almak istiyorum.vergi dairesine başvuru yaptım.
hastaneye sevk ettiler.28şubat için heyet günü verip gönderdiler.o an sormayı unuttum heyete girdiğimde yanımda odyometri olmalı mı yoksa onlar mı gönderiyor odyo ölçümüne?

eğer geçerli bi hastahaneden yada aynı hastahaneden yakın tarihte varsa kabul edrler ama geçersiz bi hastahanedendse yanınıza alsanızda yeniden aynı hastahane bünyesinde isterler.... Benim eşiminde testini yaptılar rapor için değğli dedik sağır dilsiz dediler rapor için dedik %35 verdiler sora 1 yıl geçti aradan bi daha yükseltelim dedik %7 rapor verdiler hepsi aynı hastahane :D

siz ne zaman aldınız eşiniz için raporu?niye bu kadar farklı anlamıyorum.o zaman ben kendilerinin istemesini bekleyecem büyük ihtimal.....

Yakın tarihlki bir odyo testi sonucu kabul görebilir. Ama genellikle kendileri test yapmak ister...

yakın tarihli vardı ama kendileri istediler.....
yaptırdım 98dB ve 100dB kayıp çıktı yüzde52rapor verdiler vergi indirimin sonucunu bekliyorum artık......

Vergi indirim sonucu da 45-60 gün içerisinde iş yerinize yazılı olarak bildirilir.Oran düşürülmeden onaylanır gelir ben kendimden biliyorum Şimdiden hayırlı olsun vergi indirim hakkınız

Üst Alt