Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Heyete girdik, 1 ay gecti, şimdi tekrar kontorola cagiriyorlar..?

ayse222

Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Slm. Arkadslar. Emeklilik icin bas vurmustum. Heyete girdim, 1 ay Zaman gecti, Emekli,liginiz beli olmadi. Karar Daha verilmedi. Simdi Esimi Tekrar BU sefer baska Hastaneye cagiriyorlar.

Söyle yaziyor : Nöroloji ve FTR Kliniklerine Sevk edilerek ayrintili anamnezi fizik muayene bulgulari tanisi. 4 extremite kas güclerini, efektif ambulansyon saglayip saglayamadigini belirtir SKR teminine

Simdi tekrar esim burda Heyete girecekmi ve kac günde isimiz Hastanede biter. Neden tekrar kontrole cagiriyorlar. ??

Iyi pazar,lar

soylenen hastaneye gidip muayene olun en fazla 2-3 surer işiniz

Heyete gideceksiniz ve rapor 1 ayda ancak çıkar geçmiş olsun

tabiki girecek bölüm doktorlarına muayene sonrada heyen ama heyet en geç 1 hafta sizi yönlendirirler acele etmenize gerek yok

Ama nasil olur, Esim zaten 1 ay önce den Heyete girmisti. daha Emeklisi icin karar verilmeden. Simdi baska bir hastaneden kontrol olmasi gerkiyor. bu nasil bir is.

@ayse222 bence heyete değil sadece ilgili kliniğe sev yazıyor sanki.. sadece hatalığı ile ilgili ayrıntılı tetkik raporlarını istiyorlar çünkü;
[FONT=sans-serif]Söyle yaziyor : Nöroloji ve FTR Kliniklerine Sevk edilerek ayrintili anamnezi fizik muayene bulgulari tanisi. 4 extremite kas güclerini, efektif ambulansyon saglayip saglayamadigini belirtir SKR teminine yazmışsınız..
yani bir nevi kontrol muayenesi gibi engel ile ilgili garanti tetkik istiyolar yada rapor aldığınız hastanede detaylı gösteren cihaz yoktu başka hastaneye sevk etmişler. siz sevk ile hastaneye başvurun gerekeni yaparlar.. poliklinikten önce başhekim veya yardınmcısı ile görüşseniz daha iyi olur çünkü hastakabul sekreteri olaya vakıf olmayabilir..[/FONT]

Nöroloji ve FTR Kliniklerine Sevk edilerek ayrintili anamnezi fizik muayene bulgulari tanisi. 4 extremite kas güclerini, efektif ambulansyon saglayip saglayamadigini belirtir SKR teminine

Simdi burdan kac Dr. Randavu alamiz gerk..???

merhaba bende aynı durum ile karşılaştım. birden fazla sağlık sorunum var. Ankara yalnızca nöroloji ile ilgili bazı tetkiklerı istedi. yalnızca nöroloji doktoruna muayene oldum. sonra hastane bir üst yazı ile raporu kendisi Ankara ya gonderdi

siz ilgili hasteneye başvurun siz yonlendireceklerdir zaten bölüm doktorları gördukten sonta heyete girmiş girmemiş bişey değişmiyor ya heyet gir çık yapıyor yada hiö girmesine gerek kalmıyor önemli olan bölüm doktorunun ne yazdıgı heyette %99.9 o karara uyuyor

hanfendi anlaşılan sizden ara karar istenmiş zate sevk edildiğiniz bölümler yazıyor ([FONT=Georgia]Nöroloji ve FTR Kliniklerine Sevk edilerek )nöroloji fizik bölümlerinden randevu alacaksınız[/FONT]

Aradim sonunda. hem fizik hemde nöroloji bölümlerinde randavu aldim. ama Ne anladim. Tedavi ne kadar sürer deniyince Belirli bir zaman vermediler.
Simdi siz degerli arkadslardan - Malulen Emeklik - icin bu Nöroliji ve Fizik tadavi süreci ne ( kadar sürer). Kesin zaman süreci lazim. Malum sikinti var cünkü gelip gitme cok zor olacak. ttskl

Son düzenleme:
tüm heyete girmez.sadece bir hastalığında tam karar verilememiş onun için gider ve ordan çıkan sonuç sevk eden hastaneye gönderilir.

Evet değişik hastaneye sevk ediyorlar aynısı benim başımdan ben bir yıl önce emekli oldum 15.08.2016 kontrol muayenesi istediler numune hastanesine sevk ettiler aldım heyet raporunu şimdide üniversite hastanesine sevk ettiler şimdi onla uğraşıyorum eziyet olsun engelliye inşallah bu son olur nasıl iş yapılıyor anlamıyorum ALLAH yardım etsin.

Nöroliji ve Fizik te Randavu aldim. ve benden 3 Tane Fotoraf istediler. neden acaba???

1..Simdi tekrar esim burda Heyete girecekmi. ???
2..kac günde isimiz Hastanede biter. ???
3..Neden tekrar kontrole cagiriyorlar. ???

muntada al ansar

Peki bu ara karar dediginiz. bu iki sevek edilen bölümlerde kontrol olduktan sonra tekrar heyete girecekmiyiz. bilginiz varmi. ???

Hayır gidilmiyor doktorların yazdıkları gidiyormuş ben muaneyi yeni bitirdim sordum heyet yok dediler sağlık kurulunda toplanıp gidiyormuş şimdi benimkinin ikisi gelmiş nöroloji yi bekliyorum.

ayse222 siz o 3 bölümümdeki randevularınızı bitirin kontrollarınızı yaptırın burda 2 ihtimal var 1. o kontrole sevk edildiğiniz hastanede de heyete çıkarsınız heyet raporunu asıl hastaneye yada sgk yollar 2. sevk edildiğiniz hastanenin doktorları incelemesini yapıp heyete sokmadan da sevk eden hastaneye veya sgkaya yollayabilir sonuçları her hastanenin çalışma şekli ayrı benim de başıma 2 kere geldi 1 .de sevk edildiğim 2. hastanedede heyete çıktım diğerinde heyete çıkmadan yolladılar

muntada al ansar

Kardes, 3 Bölüm icinmi Ranravu alinacak DEMISSINIZ. Ben Randavu aldim ama Nöroloji ve fizik icin aldim. digeri hangi bölüm icin almamiz gerkiyor.
Bize gelen kagita Söyle yaziyor : Nöroloji ve FTR Kliniklerine Sevk edilerek ayrintili anamnezi fizik muayene bulgulari tanisi. 4 extremite kas güclerini, efektif ambulansyon saglayip saglayamadigini belirtir SKR teminine

Arkadaslar. bu Tahlil ve takip sonuclari kac günde beli olur. tskl

ayse222

Heyete girmeyeceksiniz. Sadece sgk'Nın istediği eksiklikleri tamamlayacak hastane ve sonra sonuçları sgk'ya gönderecek. Sizin hastanede kontrolünüz bittikten sonra 45 gün içerisinde sgk'da bir gelişme olur.

Gittiğiniz hastane elinde belge olacakki üst makam istediğinde sizmisiniz yoksa sizin yerinize başkasımı muayene oldu onun tespiti içindir.

Arkadslar esimde yeni malulen emekli oldu. Allah herkese nasip etsin. Beni sorum su konturol muayenesi biz bildirlmedi. Daha dogrusu Hic mektup falan gelmedi. SADECE Malulen emekli oldugumuz mesaj ile bildirildi o kadar. ne yapmamiz gerk tskl.

ayse222

Size bildirim yapılmamışsa kontrol de yok demektir. Ama ille de kontrol etmek isterseniz sigorta müdürlüğüne gidip dosyanıza baktırabilirsiniz

Emeklik Ayligi Takibi icin Türkiye.gov Nasil bula bilirim

Slm Arkadaslar benim Sorum. Emekli Ayligini takip etmek icin ( Türkiye.gov ) Nasil bula bilirim. Ayrintili bir sekilde Anlatilirsa sevinirim.

ayse222 https://giris.turkiye.gov.tr giriş yapabilmeniz için e Devlet şefreniz muvcut ise yukardaki linki girdikten sonra kurumlar bölümünde SGK 4a emekli aylığı bilgi kısmını tıklayarak takip edebilirsiniz eğer e Devlet şifreniz mevcut edilse PTT den şifrenizi uluştura bilirsiniz.

kontrol muayeneme 7 ay kala sevk ala,bilirmiyim..?

Arkadaslar, Kontrol Muayeneme 7 ay kala Sevk ala bilirmiyim. ( Bilgisi olan Arkadaslardan Ricam.)

Üst Alt