Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Heyete girdikten sonra baska hastaneye neden sevk olunur?

Emre1905

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
İlk raporuma itiraz ettim ve yenisi için basvurdum muane oldum 36 oran vardı nörolojı heyette oran verecek idi oran 40 ın altındada üstündede olsa baska hastaneye sevk edilirmi

Hakem hastane konusunda yardımcı olurmusunuz?

İlk rapora itiraz ettim 2. Hastaneden cıkardım fakat sonucu almadan il sağlık hakem hastaneye yönlendirdi rapor falan hepsi hakem hastaneye gitmiş gidip ordan raporumu alıp kullanabilirmiyim bilgisi olan varmı?

Emre1905

İlk rapor ile ikinci rapor arasında fark olduğunda il sağlık müdürlüğü oranı belirlemesi için hakem hastaneye sek eder. Bu durumda 2. rapor geçersiz olur (zaten elinize de ulaşmış değil anladığım kadarıyla). Yani, 3. hastaneye gitmeniz şart.

İtiraz etmektense, doğrudan başka hastaneye gidip sıfırdan rapor çıkartmak çok daha doğru aslında.

2. Rapor için itiraz etmedm direk hastaneye gittim hastane istedi itiraz etmemi il sağlığa yönlendirdi

merhaba arkadaşlar benim bir sorum olacaktı kasım 2016 da istanbul kartaldan engelli raporu için başvurdum %24 verdiler bende fatihteki il sağlık kuruluna itiraz ettim bana 4 tane hastaneden 1 tanesini seç dediler bende göztepe medeniyet üniversitesi hastanesini seçtim gittim 1 ay sonra doktorları gezdim tekrar muayene oldum ve toplam %73 oran aldım 3 mayıs 2017 de de heyete girdim göztepe de bana sadece şunu dediler 1,5 ay sonra istanbul fatihteki il sağlık kurulundan gidip raporunu oradan alacaksın başkada hiçbirşey demediler bu ne demek oluyor ben oraya gidince direk raporumu alacam yoksa tekrar heyetemi girecem yani benim için sıkıntı bir durum olduğu içinmi oraya gönderdiler birde %24 ten %73 e çıkardım diye onumu araştırırlar zaten ilk hastanede gerçekten tüm polikinlikleri dolaştırmadılar ama ikinci hastanede 9 tane polikinliğe girdem ve oran %73 oldu bilgisi olan varsa yazarsa makbule geçer

3 aydır gidip geliyorum şimdi yine 1,5 ay daha bekliyeceğim çok sıkıntılı bir iş valla

ben sadece raporu işe girmek için alıyorum

malulen emeklilik veya engelli kartı için değil

arkadaşlar engelli raporu için kartal da girdim %24 verdiler bende göztepe de girdim doktorlar %74 verdi rapor %51 oldu ama istanbul il sağlık kurulu diyorki kartal lütfü kırdar hastanesine de gideceksin diyor hakem hastanesine eğer oraya gidersem raporum değişirmi süreç nasıl işleyecek bide son rapor 5 yıllık yazıyormuş sağlık kurulunu aradam adam öyle dedi ağır engelli değilsin dedi sormak istediğim raporum kartalda değişirmi nasıl olacakk şimdi ben hiç bir şey anlamadım valla bilgisi olan varsa cevaplarsa makbule geçer

birde oranlardan psikiyatriden de % 15 almıştım sizce psikiyatriyi de tekrar işin içine katin mi bana bazıalrı dediki eğer psikiyatri olursa süreli verirler dedi doğrumu bu sizce ne yapim ben şimdi bana akıl verin arkadaşlar

birde arkadaşlar 5 yıllık rapor ile ekpps ye başvuru yapabilirmiyim ben 4 yıllık üni. mezunuyum

İtiraz sonucu, il sağlığın gönderdiği hakem hastanede aynı oran cıkmaz sa hakemin hakemi olur.
Senin katıp katmayacağın bir konu degil raporda ne varsa Dr lar ona bakar
Son sorun, elinde kesinleşmiş bir rapor olunca cevab yazalım

F3211 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt