Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Heyete girdim ancak rapor yazım süresini çok ileri bir tarihe veriyorlar!?

murat6411

Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
selamlar herkese kocaeli derince araştırma hastanesinden ekim 28 de randevu aldım ocak 19 da sağlık raporu için gittim muayene oldum dahiliye şeker.hipertansiyon.hiperlipidemi için 20+10+10 verdi fizik tedavi bel ve boyun fıtıkları için 8+7 verdi şubat 19 da heyete girdim.hastalıkları saydı ve mart 19 da gel raporu al dediler kontrol ediyorum sürekli barkod ve hastanenin sayfasından raporunuz tamamlanmamıştır diyor. merak ettiğim rapor yazımı bu kadar uzun sürermi mart 19 dan önce raporu alma şansım sizce varmıdır? teşekkürler .

Raporunuz tamamlanmamıştır yazıyor sürekli heyete gireli 24 gün oldu,rapor için verdikleri tarihi sonuna kadar kullanacaklar anlaşılan

Aynen öyle. Bende aynı hastaneden aldım. Toplamda 3 ay sürdü

Son güne kadar bekletmelerindeki sebep nedir ki acaba bir rapor yazımı 40 gün sürmemesi gerekir

Heyete girdikten tam 40 gün sonra Mart 19 saat 14 ,16,30 saatleri arasında yazıyordu (saat 2 olmadan vermediler ) gittim %44 oranlı raporu aldım darısı rapor bekleyenlerin başına diyeyim

murat6411

ben 13 martta heyete girdim malulen emeklilik için bana 2 ay sonra mektupla sonuç eve gelir dediler (60 gün)
internetten raporun çıkıp çıkmadığını nasıl bakıyordunuz?

Barkod numarası verdiler hastahanenin internet sayfasından kontrol ediliyordu

murat6411
Kardeşim rapor için kurum sevki ile başvurduysan sana birşey gelmez,evrak posta yolu ile hastane tarafindan isteyen kuruma gönderilir.
Ki,siz yukarda malulen emeklilik için demişsiniz,demekki sizi sgk gönderdi sonuçta sgk ya gitmiştir.

@güzi teşekkürler rapor sürekli

@VurdukDibine malülen emeklilik için süreç nasıl işliyor bilgim yok ben engelli raporu için başvuru yapmıştım

@Mehmet005 malülen başvuru benim değil ben engelli raporu için başvurdum raporu aldım vergi dairesine başvuruyu yaptım vergi indirimi için beklemeye geçtim bakalım 40 gün sürecek sanırım gelen sonuca göre emeklilik işlemlerine başlayacam hayırlısıyla

Üst Alt