Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Heyete gireceğim. Tecrübesi olanlar süreç hakkında bilgi verebilir mi?

Brusk

Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
0
değerli arkadaşlar 15 Martta bende müracaat edicel SSK ya merak ettiğim şeyler var...mesela bulunduğum ilde 2 tane devlet hastanesi ve de 1 tane üniversite hastanesi var ben bunlardan birinde tedavi gördüm hep buraya isteyebilirmiyim sevkimi ayrıca her doktora gidiliyormu bu sevk prodsedüründe ve gittiğimizde mesela göze girdik doktor ne soruyor önceden aldığımız ilaç raporlarını yanımızdamı götürelim...

burks kardeşim heyete girmeye gidecegin zaman yanına bütün belgelerini al ilaç raporu askerlik ten muaf isen o belge hepsini bi dosya yap götür derim herzaman ki muayene oldugun hastaneye git büyük hastane ise heyet doktorları farklı olur,benim gittigim hastanede heyet doktorları faklı idi,küçük hastane ise belli günde o tanıdıgın doktorlar heyet raporuna girerler senide tanıyorlarsa iyi olur tabi..devlet hastanesine git fotograf olsun yanında sen yoksa çektir,daha fazla bilgisi olan arkadaşlar vardır yardımcı olurlar zamanım kısıtlı görüşürz allah kolaylık versin

Teşekkürler Sonbahar44, tabi ben hayatımda ilkkez gireceğim için bilmiyorum önce heyete girmeden poliknikleri ek tek gezmiyormusun...bu prosedürü merak ediyorum

brusk yanına 5 adet resim al mutlaka birde kimlik fotokopini bütün tahlil sonuçlarını filimlerini zaten önce kayıt ederlerseni sonra 7 doktora görünüyorsun hepsine girmek zorundasın bütün hepsi bittikten sonra evrağını teslim ediyorsun bir hafta sonra alıyorsun gidip inşallah hakkını tam verirler

teşekkürler Kerim, hangi doktorlar birde bunu yazarsan sevnirim diyelimki gözle başladık ne soruyor doktor? hemen tetkikleremi başlıyor acaba?

İlk once heyete gircegin zaman randevu aliyorsun.O tarih geldigi zaman yanında 5 Foto 2 kimlik fotokopisi goturuyorsun.Sana bir dilekce veriyorlar.Hangi amacla rapor alacagini oraya belirtiyorsun.Sonra tek tek doktorlara giriyorsun.Orn ic hastaliklari, göz,zihinsel vs vs.Sen hangi katagoride hastaligin varsa onlari uzmanlarina belirtiyorsun.Onlar seni muaneyeye gonderiyor.GOnderdigi muaneyedeki doktor sana orani yaziyor.Ertesi gun heyete cikiyorsun sana bakiyorlar sonra raporunu veriyorlar bu kadar.(Ole pek fazla takilma mesela goze girdinmi gozunde problem varmi diye soruyor,varsa soluyorsun yoksa o imzasini atiyor diger yerlere geciyosun.

arkadaşlar şimdi SSK ya gittim emeklilik sevrvisindeki şef bana drekt seni maluliyetten sevk edeceğiz diyor o red gelecek ona göre hareket edeceğiz diyor.. Ben ne kadar ısrar ettiysemde adam anlamıyor illede önce maluliyetten sevk edeceğiz diyor red gelirse ona göre özürlülük durumuna göre hareket edeceğiz diyor şaştım kaldım ben bu işe

Sevgili arkadaşım şu an ne hastalığın var.. malulen mi özürlümü raporu almak istiyorsun ve ne amaçla rapor alacaksın çalışıyormusun kaç gün ve yıl primin var nerede çaluışıyorsun bunları yazki sana fikir ve öneri verebilelim..

arkadaşlar Üniversite hastanesine gittim sağlık kurulu rapor verecek ama verdiği raporun karşılığında hastalığın özür oranı yazmayacakmış kurul çalışanı diyor diyor bizim vereceğimiz raporda oran yazmaz ankaraya dosyayı yollayacağız orası oranlamayı yapacak diyor doğrumu bu acaba

SGK sevki ile maluliyetin tespiti için hastaneden rapor talep edilmişse, evet, hastane rapora oran yazmaz. Sadece tanıları yazar, durumun maluliyeti gerektirip gerektirmediği sgk sağlık kurulu tarafından karara bağlanır

Üst Alt