Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Heyete girmeden sağlık kurulu raporundaki ibare değiştirilebilir mi?

qunes

Üye
Konular
45
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar tarafıma sürücü kursu istendi diye H Sınıfı alabilir raporu verildi.Ancak şimdi B Sınıfı alabilir yap diyorlar. Sağlık Kurulu, heyete girmeden yanlış yazılmış vs. dersek B Alabilir diye düzeltebilir mi? Çünkü Heyetten aldığım için tekrar heyet kurulundan alınması rica edildi.

hayır kesinlikle değiştirmiyorlar...

yani heyete girmem gerek. peki abla birşey dicem. bana b sınıfı alabilir raporu verildi bu eski h sınıfı alabilir raporu geçerliliğini kaybeder de mi?

Evet heyete girmen gerekli değil düzeltme nokta nın yerini daha değişmiyorlar heyet raporunda ...
önceki ehliyet için geçerliliğini kaybeder mi emin değilim seni yanlış bilgilendirmeyim ablacım sitede kazazede var kanunları çok iyi biliyor sor sana net bilgiyi o verebilir ...

Arkadaşlar Tek hekimli bir sağlık kuruluşundan B Sınıfı Alabilir Raporu Aldım (Çünkü ortopedik,zihinsel vs. engelim yok). Ancak eskiden bana karaciğer hastasiyim diye verilen h sınıfı alabilir raporu var(bu da tamamen sürücü kursu hatasi yüzünden,tabi benimde aptallığım var.)

Ben bu raporla B Sınıfına geçebilir mişim? Peki Önceki h sınıfı raporum sorun çıkartır mı? Sonuçta ben h sınıfının şartlarini getirdim.teorilere girdim.. Sonra MEB'de Trafik Tescil de sorun çıkar mı?

bir de ben teoriyi vermeme gerek yok. değil mi? bu yüzden de normade 400-500 olan ücretten daha az ödemeliyim.

arkadaşlar bir devlet hastanesinden alınan heyet raporu sonucuna göre h ehliyeti olan biri başka bir devlet hastanesinde b sınıfına uygun göründüğünde meb sorun çıkarır mı?

bir de ehliyet için heyet raporu ücretleri genelde ne kadar?

Üst Alt