Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Heyete girmedim, acaba yeni bir rapor için beklemem gerekiyor mu?

starry

Üye
Konular
26
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar daha heyete girmedim ama yeni bi hastaneden rapor almam için beklemem gerekiyo mu?heyet gününü erdiler ama girmedim daha..

Heyet sonucu kesinleşmediyse başka bir hastaneye yeni bir rapor başvurusu yapabilirsiniz.

rapor için bir hastaneye başvurup heyete girdikten sonra raporun eksik verileceğini anlarsam bu heyetten sonra rapor elime geçmeden ; JHEmen başka bir hastaneye başvurup heyete gırsem 2 raporda hazırlansa hangi rapor geçerli olur? sorun çıkar mı?

Farkli hastanelerden alinmis raporlari diger hastahaneler gorebiliyormu ? Bilenler yazarmi lutfen..

Anlasilmasi icin daha net sorayim..

X hastaneden X tarihinde alinmis rapor var. O hastanedeki usul, isleyisi begenmiyor ve baska hastahaneye muracaat ediyor.

Gittigi diger hastahane sozlu olarak "daha once alinmis raporunuz varmi" diye soruyor.. Kisi , hayir yok diyor (oysa var)..

Oradaki memur bu durumu farkedebilir mi.. ? Farketmezse bile sorun olurmu.. ?

Üst Alt