Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hi-Slip plus sonda kullanıyorum ama başka sonda kullanmak istiyorum. Öneriniz?

finch

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Merhabalar,

Hi-Slip plus(12 numara) sulu sonda kullanıyorum. Bazı sebeplerden dolayı değiştirmeyi düşünüyorum.

Önerdiğiniz markalar neler ? Antibakteriyel sondalar varmış, önerir misiniz ?

Ayrıca 2 aylık 360 adet sondanın tamamını SGK hala karşılıyor di mi? Medikalcim ekstra ücret alabiliriz diyor.

Yardımınız için teşekkür ederim.

Herkese geçmiş olsun.

finch

antibakteriyel denilen var. Deneyebilirsin. Ama genelde alışkanlık neyse onunla devam etmek çok daha iyidir.

SGK ödemelerinde yeni yıl itibarı ile yine sorun olmaya başladı. Sanırım her reçetede 70 tl istemeye başladı medikal firmalar.

Antibakteriyel olduğu söylenen bir sondayı kullandım şimdi markası aklımda değil ama çok sertti ve pek memnun kalmadım. Kullan at olduğu için bunun pek önemi olmadığını,hangisiyle rahat ediyorsam onu kullanmam gerektiğini söylemişti üroloji doktorum. Fark alma konusunda da evet sıkıntılar başladı. Ben kadın olduğum için kısa kullanmam gerekiyor ve uzun istersem fsrk ödeyebileceğim söyleniyor. Henüz almadım,uzun kullanım açısından bana daha rahat olduğu için uzun istedim, fark isteyecekler mi,ne kadar isteyeceler öğrenince yazarım.

Üst Alt