Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hi slip sonda almak için yazılacak raporda ne yazmalı? Medikal firma ile anlaşma..?

nehirdila

Üye
Konular
28
Reaksiyonlar
0
mrb arkadaşlar

annem için tak yapmamız gerektiğini öğrendik. rapor için müracat ettik. sitenizde hi slip markalı sondanın iyi oldugunu okudum.
bu marka rapora falan yazılacak mı yoksa fark falan mı ödeniyor.

sayın oturan boga platin medikalin hiç ücret almadan vekalet kargo vs.işleri yaptıgını yazmış. acaba bu medikalle irtibata geçsem ilerde istanbul dışınada gönderir mi
annem şu an bende kalıyor ama başka şehirde yaşıyor. medikalcilerle belli süremi anlaşılıyor istedigim zaman vekaleti alıp başka medikalle anlaşabilir miyim.

http://www.engelliler.biz/forum/sag...edebilmek-icin-gerekli-olan-rapor-ornegi.html
Alınacak reçeteye dayanak olacak rapor 1 yıllık olarak düzenlenir.
Günde 6 adet olmak üzere her seferinde 2 ayda 360 adet kendinden jelli sonda reçetesi yazdırılabilir.
Ürünler için hiç bir fark ödemenize gerek yok. Medikal firmaya dar kapsamlı bir vekalet vermeniz yeterli.
Anneniz İstanbul SGK'ya bağlı ise, medikal firmalar şehir dışına çıksanız da ürünleri size gönderir, bu konuda hiç bir sorun olmaz. Kargo ücreti de firmalara aittir...
Tabii ki istediğiniz zaman vekaleti iptal ettirip hizmetinden memnun kalmadığınız medikal firmayı değiştirebilirsiniz.

peki kişi günde 6 adetden fazla ihtiyaç duyarsa, ne yapmalı?..

Bu konuda yapacak bir şey yok. Ben de bazen daha çok kullanıyorum, ama yıl bazında değerlendirdiğimde elimde az da olsa fazla ürün kalıyor genelde.
Ama yok, ille de yetmiyorsa ve maddi olanaksılıklar da varsa, ürün alınan medikal firma ile görüşüp, üretici firma kanalıyla fazladan sonda temin etme yolu denenebilir...

Üst Alt