Arkadaşlar yaklaşık 7 yıldır Booster marka akülü scooter kullanmaktayım... Ama arabam artık biraz eskidi... Şarjıda iyice az gitmeye başladı (Aküsünü değiştireli 1 yıl bile olmamasına rağmen)... Ve ben artık büyüdüm... Şehir merkezine çarşıya kısacası uzaklara gidebilicek bi scooter almak istiyorum... Mahallede biraz dolaşsam bile bitmeye başladı... Gittikçe mesafe kısalıyo ve kendimi daralan bi çemberin içinde hapis gibi hissediyorum... İnternetten biraz araştırdım ve Konya'da bir firma (bilenler bilir reklam olmazsa adınıda söyleyebilirim) sanırım hibrit scooterlar üretiyormuş... Yani şarj sorunu yok git gidebildiğin kadar... Freedommm!!! Ama bu tarz araçlarla ilgili çok bilgi bulamadım malesef... İçinizde bu tarz araçlardan almış olan, kullanan varsa lütfen biraz bilgi verebilir mi? Bu konuda aklıma takılan çoook soru var ama benim için en önemli sorun şu ki; hibrit scooterların arkasında jenaratör gibi bi kısım oluyo yani boyu akülülere göre azıcık daha uzun, eğer ben bununla örneğin AVM'lerde falan asansörlere binip gezemezsem nolucak? Benim için önemli bi ayrıntı... Birde o arkadaki jeneratörse eğer sürekli ses yapan birşeydir sanki... Yani zaten öyle ses yapan bi araç beni hiç biyere sokmazlar ki onunla... O arkadaki jeneratör kısmı istediğimiz zaman söküp takılabilen bişey mi ki acaba? Eğer sitede bilgisi olan arkadaşlar varsa daha bişeyler sorabilirim şimdilik bukadar başınızı ağrıttığım yeter... Şimdiden cevaplar için teşekkür ederim saygılar...