Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hiç bittiğinizi düşündünüz mü?

Konular
5
Reaksiyonlar
0
Ben şimdi o haldeyim bittigimi sonda olduğumu dusunuyorum sanki hiç ayağa kalkamayacagim artık gib

“Sadece ve sadece senin üstünden geçeceğin yaşam köprüsünü, kimse senin için inşa edemez.”

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zaman zaman herkeze oluyo bu moralini yüksek tut

Buradaki çoğu kişi zaman zaman bunu düşünmüştür. Ama bir gün bir şey oluyor. O bittim dediğin günü mumla arıyorsun. Ya da bir gün bir şey oluyor. O bittim dediğin gün senin için tatsız bir anı olarak mazideki yerini alıyor.

benim de oldu bitti dediğim aan RABBİM bi kapı açtı ki inanamadım

nurayyy 7 kapıdan birini açsa yeter tevbe kapısı hep açık.

2012 yazında engelli olduğum zaman içerisinde ayağa kalkamayacaım sanıyordum. Yaklaşık 1 yıl yatakta geçirirken evin içerisinde dahi yürüyemeyen ben şu anda her işimi halledbiliyorum.

Şimdi ise hem çalışıp hem geziyorum. Üstelik maxi scooter motorumla işe gidip geliyor, uzun yol bile yapar hale geldim. Size tavsiyem umudunuzu kaybetmeyin. Buna inanı sıkıntılar gelip geçecektir elbet. ;)

@nurayyy O konuda inancım tam. Arkadaşa bitmediğini empoze edebilmek amacımız.. "Bi bitmediniz yaa!" Esprisi geldi aklıma :)
@gizemhayrettin Paylaşacaksan dinlerim.

Teşekkür ederim arkadaşlar benim hastalığım butün hayatımı etkiliyor ve cok uzuluyorum

gizemhayrettin Herkesin kendine göre problemleri var. Allah kimseye taşıyamayacağı yükü yüklemez. problemlerini biraz daha açabilir misin? Eğer farklı durumlar mevcut ise ve kimsenin bilmesini istemiyorsan özelden de konuşabiliriz ama unutma ki çirkinler olmasaydı güzeller güzel olmazdı. (Söz meclisten dışarı)

Böbreklerim bittiğinde herşey bitti dedim.Hayatım bitti...

Babam bana ikinci bir şans verdi.Bliyorum ki bir gün bu şansımda eriyip gidecek ama her şey bir sınav.Unutmayın Sabancı da öldü,Koç ta öldü.Herşeyleri vardı,dolu dolu da yaşamışlardı.Bir gün sonumuz var elbet fakat yaşadığımız müddetçe mücadeleyi asla bırakmamalıyız.Pozitif enerji,güleryüzlü yaşam bol kahkaha...

Neşeli günler :)

çok bittim tükendim sanki dünyanın yükü üzerimde gıbı oldu herzaman ve olmaya devam edıyor zaman zaman malesef ...ayakta tutan tek şey yaradana inancım ve şükrüm...

Öğrendim ki...

'Bittim' dedigin andan itibaren
Pilinin bitmesine daha cok var.

- Ataol Behramoğlu

selam hastalığın nedir bilmiyorum ama ben hasta olmadan öncede hayatımın bittiğini artık umutlarımın tükendiğini ve kendimi bir ot gibi çok hissetmiştim. ama bu mod çok fazla sürmüyor bende yeniden ayağa kalkmak mücadele etmem gerektiğni görüyordum yalnız çocukalrım için ve ben bu hayatta bir sınavdayım her şeyimle sınanıyorum daha sonra hastalıkalrım çıktı ve ekleme hatalıkalrımda çıkıyor bunlara ek olarak ne kadar yorulsamda bitsemde bittiğim yerden yeniden doğuyorum akrep burcuyum anka kuşudur akrep küllerinden yeniden doğar hastalığın nedir bilmem ama senin b u hatta mücadele etmek için en büyük nedenin ilk sen olmalısın daha sonra sevdiklerin kendin için sevdiğin işler için ne yapabilirsin onlara bak şu an itibari ile bu meşajını yazman bile senin için bir mücadeledir bak bitmemişsin devam ediyorsun içinde yine mücadele gücün var

Kesinlikle anlam veremiyorum. (Schizophren?)

Arkadaslar ben cok mutsuzum boy uzatma ameliyati olmak istiyorum bu beni baya mutsuz ediyor cunku hergun ölmektense birgün olurum daha iyi bu ameliyati olmam gerekiyo nolur yardim edin nasil olabilirim

Dertleşecek biri varmidir cok kotuyum

Herkesin derdi var ama yaşama sevincini kaybetmiyor ben kendime çok kiziyorum cok

Sosyalleşmeye çalışsanız... Faydalı olmaz mı sizce

Üst Alt