Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hiç görmeyenler için konuşan cep telefonu önerisi olan var mı?

ramazan68

Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
0
hiç görmeyenler için konuşan cep telefonu önerecek arkadaşlar var mı... kullananlar önerileri nelerdir.

Valla ingilizce biliyorsan iphone al kardeş iphone siri var çok başarılı henüz türkçesi çıkmadı inşallah çıkar. En faydalısı bu kardeşim
ayrıntılı bilgi için Siri hakkında - Apple Destek

Ben turliye de kullanilan ve ozellkle gorme engellilerin kullandigi nedir.

ramazan68 iphone telefonun kendine özel orijinal programı içinde yüklü oluyor. kullanışlı olduğu kanaatindeyim. ilk öğrenene kadar biraz zorluk çekersin tabi ama kısa zamanda alışırsın...

Mart ayı sonu gibi iphone siri türkçe olacakmış youtubeden siri türkçe yazarsan videoları var ,çok kullanışlı bişey ben biraz denedim

ramazan68

ben iphone 5 c kullanıyorum. gayette memnunum fakat şuanda bir sorunum var. ben bu telefonu şifresini unuttuğum için servise verdim. daha bugün telefon geldi. ayarlardan erişilebilirlikten woys over programını açtım ama eskiden ana ekran tuşuna 3 kez basınca kapanan program artık öyle kapanmıyor. bunu nasıl düzeltirim? bir fikri olan var mı?

Arkadasim hala cep telefonu almdiysan sana samsung galaxi s5i oneririm erisilebilirlik ayarlarindan talkback ozelligini aktive ediyosun turkce konusuyor

Üst Alt