Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hiç kimseye muhtaç olmadan yaşamak için el ele verelim

1dolunay

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Değerli Arkadaşlarım!
sizlere soracağım konu şu
engelli maaşı almadan tüm ihtiyaçlarınızı kendiniz yardımsız karşılayabilseniz insanlara istihdam sağlayan siz olsanız hatta devletimize vergiinizide ödeseniz ve bunun hayal olmadığına inansanız fakat gerçekleşebilmesi için önce inanmak sonrada çabalamak gerektiğini söyleyerek varsanız el el yürümek için buluşalım derim

Engelli maaşı almadan tüm ihtiyaçlarınızı kendiniz yardımsız karşılayabilseniz… Ya zenginsiniz ve ya belirli bir iş yapıyorsunuz , bu şekilde muhtaç ve engelli maaşı alamasınız ?
Konuyu açarımsın amacın ne?

devletimiz muhtaç adı altında deyilde herkeze yapabilceği iş sağlasa normal vatandaşlar gibi gelirimiz ve tüm haklara sahip olsak demek istiyor ben böyle anladım muhtaç maşı adı bile engelim hatırlatıyor

ne demek istediğimi iyi okumadan güç savaşına girmeye ne gerek var ki amacım ne olabilir umut taciri değilim bu buna inan yeter.Engelli maaşı kim alıyor neden alıyor ve neye yetiyor

bazı ülkelerdeki engellilere tanınan hakların kolaylıkların hayal etmenin nesi yanliş bu güne bakarak biraz ucuk ama olsun

hep uçuk olarak baktığımız için uçuk olarak kaldı bir hareket sadece inan

Bu ülkede insanın değeri varmıki engellinin değeri olsun canlı bomba yapan biri varsa sarın üstüme engelliler adına başkanlık binası önünde patlatayım .İnanç hepimizde var ee birazda zorladık çabaladık diyelim bazılarımız için imkansızya bir mucize oldu el ele verdik yürüdük diyelim yolum nerde başlayacak nerde son bulacak kaç hak kazanacaz kaç saniye insan gibi yaşayacaz?? Ben artık bu dünyadan geçtim varsa yoksa allah gerisi boş ya kurduğun hayalle kalırsın yada kaldığın yerde hayale dalmayı unutursun.

arkadaşım inancını kaybetme mücadele edicez hayalını kuramadımız bişi gerçekleştiremeyiz önce hayal kurcaz şartları olgunlaştırmak için bir yürek olucaz isteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü kara

nargül;

CANIMSIN keşke senin gibi düşünen insanlar bir araya gelsek bu porjeyi gerçekleştirsek bu hayal diye bakan kişilere örnek olsak azim ile nelerin gerçekleşebildiğini göstersek de onlarada güç olsak

tamam pırojemizde neler var yazalım durum değerlendirmesi yapalım

toplum bizi görmek istemiyor diye saklanamayız biz varız gerekirse batalım gözlerine ne çıkar

LEYL_A;

bence batalım nolurki zaten görmüyorlar bu işin sonunda hiç üzüleceğimizi düşünmem sahsım adına hala at gözlüğünü cıkartmayan insanlar var derim günlük yasantıma devam ederim....
önemli olan ilk adımı atmak bence bir görmezler iki görmezler eninde sonunda bi gören olur yeterki biz isteyelim böyle gelmiş böyle gider demeyelim.

Üst Alt