Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hiç kullanılmamış. Sıfır hasta taşıma lifti. Çok uygun bir rakama vermek istiyoruz

Halil012345

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar bizde hiç kullanılmamıs hasta tasıma lifti var. Dayım için almıştık ama kullanamadan kaybettik kendisini. Slingine kumaş bile diktirmiştik. Hala jelatinleri duruyor. İlgilenirseniz cihaz burada*AE Medikal Engelli hasta liftleri,hasta lifti,hasta taşıma,hasta kaldırma,hasta vinci*5000tl ye almıştık ancak 3000'e verebiliriz.

[FONT=sans-serif]Merhabalar bizde hiç kullanılmamıs hasta tasıma lifti var. Dayım için almıştık ama kullanamadan kaybettik kendisini. Slingine kumaş bile diktirmiştik. Hala jelatinleri duruyor. İlgilenirseniz cihaz burada*AE Medikal Engelli hasta liftleri,hasta lifti,hasta taşıma,hasta kaldırma,hasta vinci*5000tl ye almıştık ancak 3000'e verecektik fakat ulkemizin kosullarini gozonunde tutarak birini yardim etmek istiyoruz. 1500TLye veriyoruz[/FONT]

Ulkemizin gectigi durumlari gozonune alarak vinci 1500TLye verecegiz

Halil012345

whatsup da bir kullanıma bakabilirmiyiz..annem için kaydoldum yeni üyeyim.. özellikle gece kaldırma zorluğu yaşıyorum..
kargoya kapıda ödeme gibi bir şey yapılabilirmi..5309275332

Merhabalar evde yaslı teyzem var yapamaz ben de yurtdısındayım. Verdiğim linkte modeli bulunuyor ınternetten bakabılırsınız kullanımına cok kolay zaten otomatık

Üst Alt