Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hidrosefali (beyinde su toplaması) için yüzde kaç oranında rapor verilir?

ilker_1982

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Herkeze merhaba, bilenlerden yardım istiyorum. bana yardım eden olursa çok memnun olurum.
ben yaklaşık 7 sene hidrosefali (beyinde su toplaması) tedafisi gördüm. ama halen devam ediyor rahatsızlığım. ardından epilepsi tedavisi gördüm. kısmen durduruldu. bunlara bağlı olarak gözlerim 3.5-4 numara arasında göz bozukluğum var.
2006 yılındada motorsiklet kazası geçirdi,m humoros başı denilen oynar omuz eklemim 5 yerinden kırılıp yerinden çıktı ve kemikler topalanamadığı için kemiğin yerine protez takıldı ve max 3 kg'ı yaklaşık 2 dakik akaldırabiliyorum

Bulara göre özür derecem tahmini ne olur? bilen arkadaşlar varsa cevaplarsa memnun olurum

Oranları düzenleyen Cetvel'e baktım ama hidrosefali göremedim. Başka bir adı olabilir mi?
Bir de, ben olsam sürekli doktorum varsa ona sorarım. Olar çok daha iyi bilir.

doktorda bu hastalıkla ilgili bir şey söylemedi bu hastalık yüzünden askere gidemedim devam etmesi durumunda allah göstermesin ölüme kadar sebep oluyormuş baş büyümesi diyede geçiyor ismi

Dün itibari ile Ege üniversitesi hastanesinden raporum %69 daimi olarak çıktı vergi dairesine vergi indirim için başvurdum Ankaraya gönderildi yeni tarihli raporlarda düşürülme olmayacağı söyleniyor benim raporum düşermi acaba

raporları hidrosefali mesane disfonksiyonu %25
epilepsi sık %40
sağ omuz protezi %30 olarak verildi
Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim

Üst Alt