Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hiper tansiyon panik bozukluk ve sol vertebral da darlıktan rapor?

pover_ank

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
1 yıldır hiper tansiyon tedavisi görüyorum ayrıca beyin mr emarımda da sol vertebral sag vertebrale oranla ince kalibrasyon izlendi die emar sonucum var yaklaşık 6 aydır da cipraleks 10mg ilaç kullanıyorum doktorun tanısı da panik bozuklukmuş 5000 gün bag kur primim ödenmiş ve 1997 işe başlama tarihim var prim günün nerdeyse doldu ama yaşa takılıyorum ne yapmam gerekli bu bulgularla yaş engelini kaldırma şansım varmı ? saygılarımla

Tansiyon için % 10 oran veriliyor. Panik bozukluk için en az % 25, en fazla % 50 oran alınabilir (% 50 rapor alabilmek için hastalığın tedavi edilemiyor olması gerekli.) Size % 25 oran verilir diye tahmin ediyorum. Bu durumda 25+10=% 33 oranlı rapor geçer elinize.

Nevrotik, stresle ilgili ve somatoform bozukluklar; (yaygın anksiyete bozukluğu, panik bozukluğu, fobi, konversiyon bozukluğu, somatizasyon bozukluğu, hipokondriyazis, Ağır stres tepkisi ve uyum bozukluğu, Dissosiyatif bozukluk )

1-Tedavi ile işlevselliği tam düzelen:% 0
2-Tedavi ile işlevselliği kısmen düzelen:% 25
3-Tedavi ile işlevselliği düzelmeyen:% 50

Üst Alt