Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hipermetropi-Ambliyopi hastasıyım. Yüzde kaç oranında rapor verilir?

slcko6

Üye
Konular
22
Reaksiyonlar
0
sayın ilgili

bugun ankara dışkapı hastanesinde müracaat ettim ve aldığım doktor raporu aşağıdaki gibidir.bilginiz var ise sizce oran ne olur.ve eğer kesin derseniz oranınız şu diye vede %40 altında rakam söylerseniz raporu heyete hiç sunmasam ne olur.

saygılarımla

sağ : 0,1 (+5.0 + 1.5 * 90 ile 0,5)
sol : 0,1 (+5.0 + 1.5 * 95 ile 0,4)

teşhis : hipermetropi-ambliyopi
ös :doğal f : doğal

or yazılmış ve onun bilgileri
sağ : 0,1 (+5.0 + 2.0 * 90
sol : 0,1 (+5.25 + 1.5 * 95 bakalım kısmet ama benim anladığım kadarı ile zor diyorum sayın özellikle oturan boğa abim ne der ondan haber beklerim.

hayırlı ramazanlar - iyi bayramlar

arkadaşım bende aynı sorunları yaşıyorum. bende de göz tembelligi var. bayram sonrası bende saglık raporu için muraacat edecegim.

sag gözde 6.50 hipermetrop ve + 2.50 astigmat derece 105
sol göz + 5.50 hipermetrop + 1.50 astigmat ve 100 derece

senin raporo gelince bu raporlarda gözlüksüs ve gözlükle düzeldikten sonra rapor veriliyor yanılmıyorsam
sag göz ve sol göz 10.1 da bir gözlüksüz görme oranlari rapor almak için olumlu fakat zannedersem 10.5 ve 10.4 rakamları gözlükle düzeltildikten sönrakı rakamlar işte o rakamlar rapor almada sorun çıkarabilir

ben 41 yaşındayım. söyledigim gibi çoçukluktan beri goz tembelligiyle yaşıyorum. bu güne kadar epeyce doktorla görüştüm bunu sende diger arkadaşlarda doktorlarda iyi bılir tembel olan göze gözlügün bile görme oranına çok bir faydası olmuyor. göz tembelliginde gözlükle 4.5 misli bir düzeltme olabilecegini zannetmiyorum. raporundaki 90 ve 95 rakkamlarıda görme derecelerini gösteriyor. tabi o da raporda etkili oluyor.

Ayrıca yüzde kaç rapor alırsan buraya yazmanı rica ediyorum herkese iyi bayramlar ve geçmiş olsun

yazarım.kısmet bakalım.ama yönet,ler yorumlamamışlar.onlardan da haber bekliyorum

Üst Alt