Merhabalar,
iki ay önce gitmiş olduğum endokrinoloji bölümü doktorum bir kaç kan tahlili ve ultrason görüntüleri istedi.
Bir kaç tuhaf ilaç ile tedaviye başladık her dört haftada kontrolüm var.
Sonucu her ne kadar anlamasam da merak ettiğimden e-nabız internet aracılığı ile hastalıklarımı buldum.
Benim merak ettiğim özürlülük raporu alabilir miyim?
I10-Esansiyel (primer) Hipertansiyon hastasıyım iki yıldır exforge 10/160 mg tansiyon ilacı kullanıyorum.
E22.1-Hiperprolaktinemi
D64.9 Anemi, tanımlanmamış
E11.9-İnsülin bağımlı olmayan diyabetes mellitüs, komplikasyonları olmayan
E56-Vitamin eksiklikleri
E06-Triodit
K76-Karaciğerin diğer hastalıkları
E88-Metabolik Bozukluklar, diğer
E29.1-Testiküler hipofonksiyon
Bunlar dışında doğuştan orta kulak zarlarım delik %80 oranında açık sağ kulağımdan 13 yıl önce ameliyat oldum zar dikildi her iki kulağımda mevcut bu delik sol kulağım opere edilmedi. duyma kaybım var ne oranda bilmiyorum odyometriye girmedim.
Sol diz ön çapraz bağlarım kopuk.
Lütfen uzman arkadaşlardan yada deneyimi olanlardan Yardımlarınızı rica ediyorum.
iki ay önce gitmiş olduğum endokrinoloji bölümü doktorum bir kaç kan tahlili ve ultrason görüntüleri istedi.
Bir kaç tuhaf ilaç ile tedaviye başladık her dört haftada kontrolüm var.
Sonucu her ne kadar anlamasam da merak ettiğimden e-nabız internet aracılığı ile hastalıklarımı buldum.
Benim merak ettiğim özürlülük raporu alabilir miyim?
I10-Esansiyel (primer) Hipertansiyon hastasıyım iki yıldır exforge 10/160 mg tansiyon ilacı kullanıyorum.
E22.1-Hiperprolaktinemi
D64.9 Anemi, tanımlanmamış
E11.9-İnsülin bağımlı olmayan diyabetes mellitüs, komplikasyonları olmayan
E56-Vitamin eksiklikleri
E06-Triodit
K76-Karaciğerin diğer hastalıkları
E88-Metabolik Bozukluklar, diğer
E29.1-Testiküler hipofonksiyon
Bunlar dışında doğuştan orta kulak zarlarım delik %80 oranında açık sağ kulağımdan 13 yıl önce ameliyat oldum zar dikildi her iki kulağımda mevcut bu delik sol kulağım opere edilmedi. duyma kaybım var ne oranda bilmiyorum odyometriye girmedim.
Sol diz ön çapraz bağlarım kopuk.
Lütfen uzman arkadaşlardan yada deneyimi olanlardan Yardımlarınızı rica ediyorum.