Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hipertansiyon hastası olduğum halde hiçbir doktor oran vermemiş!?

Arzawa

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Bugün engellilik için heyete girdim.Cildiye %20,tip2 diyabet %20,kulakta işitme kaybı %10 oran aldım toplamda %50 balthazara göre %42 yapıyor.Kendim ilaç raporlu hipertansiyon hastası olduğum halde hiçbir doktor oran vermemiş bide bu çıkan %42 oranın heyette kırpılma gibi bi durumu söz konusu olabilir mi?Kulaktaki işitme kaybını pek önemsemediler,haftaya çarşamba rapor sonucunu alıcam

Bugün kadıköy abdülhamithan hastanesinde(eski gata)heyete girdim.cildiyeden %20,tip2 diyabetten %20,işitme kaybından %10 oran vermişler balthazara göre %42 yapıyo kurulda da öyle söylediler.Sorum şu:Yüksek tansiyon hastası ve raporlu ilaç kullandığım halde kardiyoloji hiç oran vermemiş bide bu %42 lik oran kurul tarafından kırpılır mı böyle bi hakları var mı çünkü işitme kaybını pek önemsemediler cevap için teşekkürler şimdiden

Kardiyodan niye vermedi ilaç raporunu yazmadımı

10puanda ordandı hakkın

Kardiyoloğa göründüm ilaç raporumu istedi,verdim.Ama heyete çıktığımda onun oran vermediğini gördüm.Bildiğim kadarıyla raporlu ilaç kullanan hipertansiyon hastasına %10 verilir diye biliyorum.Ne yapmam gerek acaba?

İlaç raporumu sundum ama heyette bi oran gözükmedi.Ne yapmam gerek bu durumda?

Sen göremenki zaten verdiğini pcde oranlar

Vermiştir oranını sana

Yazmuştur kullandığın ilacı pcye

Üst Alt