Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hipertansiyon hastasıyım. Askerlikten muaf olabilir miyim?

ismtucar

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaslar..Benim yüksek tansiyonum var ve bundan dolayı ocak ayında askeri hastaneye yattım ve hipertansiyon tanısı kondu..Karar olarak da ertesi yıla bırakma kararı verdiler,askerlik şubem de temmuz ve ekim ayları arasında tekrar hastaneye kontrole gitmem gerektiğini söledi...Bn de bu ay askerlik şubesine gidip şu işten kurtulurum diye seviniodum ki,yönetmeliğin değiştiğini, 31 Kasım'a kadar beklemem gerektiğini ve şu an hastaneye sevk veremiceklerini sölediler...Erken sevk alabilir miyim??..Erken sevk almak istememin sebebide o zamandan beri işsizim ve askerlik yapıldı veya muaf olarak gözükmediği için iş ararken sıkıntı oluyor..Hastaneye erken sevk alıp dilekçe yazmak istiyorum,bir karar verilmesi için ya askere almalarını yada muaf raporu vermelerini isticem.Bu konuda yardımlarınız bekliyorum.

tekbaşına yüksek tansiyon için askerden muaf olacagınızı düşünmüyorum.tabii yanında başka rahatsızlıklarınız yoksa

Peki hastaneye erken sevk alabilir miyim??..Ben bu askerlil mevzusunu halletmek istiyorum amacım muaf olmak değil,amacım askerliği yapıp,hayatıma devam etmek istiyorum...Böle ne askere gidebiliyorum ne de muaf oluyorum ve bu yuzden de iş ararken sıkıntı oluyor..

Askerlik şubesiyle görüşmeniz gerekir, bu konuyu en iyi onlar bilir.

Onlar Tecili bozamıcaklarını söylüyorlar ama ben de 5 ay daha boşu boşuna beklemek istemiyorum..Dilekçe falan yazma gibi bi hakkım yok mu erken sevk almak için?

Üst Alt