Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hipertansiyon için rapora hangi oran eklenir?

Konular
8
Reaksiyonlar
0
iyi günler herkese annem yaklaşık 1.5 senedir hipertansiyon teşhisi ile arya plus ilaç kullanmaktadır önce 1 senelik dahiliyeden rapor alıp ilacımızı aksatmadan kullandık ve onkolog doktorumuz raporu 2019 a kadar uzattı ve ilacı annem hala kullanmaktadır bu kullandığımız ilaç ile heyetten oran alma imkanımız varmı ben araştırdım biraz ve yüzde 10 alan hastaları gördüm bu konuda bilgi sahibi olanlar yardımcı olabilirmi ?

Ben daha dun ht icin %10 aldim. En ustte ki....

Gecmis olsun

36e095f249939cdeb99a95c13dcef691.jpg

BoraBalli
peki ilaç raporlumu yüzde 10 aldınız çünkü ben araç için heyete çıkacam hipertansiyondan 10 alırsam sınırda yüzde 90 yapıyor onun için soruyorum

Hasan Umut,hayir raporumu vermedim,var ama yanumda degil dedim,yine de yazdi..Yarin heyete cukacam,beljide evraklar icinde.yok.diye silerler..

SM-G9650 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hiper tansiyon

Hiper tansiyon hastasıyım 5 yıldır coveram 10 /10 artı fludex sr 1.5 mg hergün 1 adet kullanıyorum doktor ne rapor verir.tansiyonum genelde 16 19 arası

Üst Alt