Arkadaşlar merhaba. Aranıza yeni katıldım. aşağıda yazmış olduğum çok sayıda rahatsızlıktan dolayı sizce %40 alabilir ve vergi indirimi ile erken emeklilikten faydalanabilir miyim?
- Hipertansiyon Klas-1
- Minimal mitral kapak yetmezliği.
- Boyun Fıtığı Ameliyatı oldum. boyun ve kolda ağrı devam ediyor.
- Bel fıtığı ameliyatı oldum. sol bacakta ağrı ve kasılma devam ediyor.
- Sol dirsekten 2 defa ulnar sinir sıkışması sebebi ile ameliyat oldum. 4.ve 5. parmakta duyu kaybı ve güçsüzlük devam ediyor. nöropatik ağrı sebebi ile uzun süre nöurentin 600 mg kullandım. (ilaç raporu ile )
- Sol omuz sürekli çıktığı için ameliyat oldum ve platin takıldı. omuzda hareket kısıtlılığı var.
- Hemoroid ameliyatı oldum. ve hala arasıra kanama oluyor.
- Gastrit ve reflü sebebi ile 2 defa endoskopi yapıldı. arasıra aynı sorunları yaşıyorum. sürekli değil.
- Depresyon ve uyuyamama sebebi ile 1 aydır Cymbalta 30 mg ve LAROXYL 10 MG diye 2 ilaç kullanıyorum. bu ilaçları psikiyatri doktorum bu ay sonu rapora bağlayacak ve uzun süre kullanacağım.
Görüşlerinizi bekliyorum. çok teşekkür ederim.
- Hipertansiyon Klas-1
- Minimal mitral kapak yetmezliği.
- Boyun Fıtığı Ameliyatı oldum. boyun ve kolda ağrı devam ediyor.
- Bel fıtığı ameliyatı oldum. sol bacakta ağrı ve kasılma devam ediyor.
- Sol dirsekten 2 defa ulnar sinir sıkışması sebebi ile ameliyat oldum. 4.ve 5. parmakta duyu kaybı ve güçsüzlük devam ediyor. nöropatik ağrı sebebi ile uzun süre nöurentin 600 mg kullandım. (ilaç raporu ile )
- Sol omuz sürekli çıktığı için ameliyat oldum ve platin takıldı. omuzda hareket kısıtlılığı var.
- Hemoroid ameliyatı oldum. ve hala arasıra kanama oluyor.
- Gastrit ve reflü sebebi ile 2 defa endoskopi yapıldı. arasıra aynı sorunları yaşıyorum. sürekli değil.
- Depresyon ve uyuyamama sebebi ile 1 aydır Cymbalta 30 mg ve LAROXYL 10 MG diye 2 ilaç kullanıyorum. bu ilaçları psikiyatri doktorum bu ay sonu rapora bağlayacak ve uzun süre kullanacağım.
Görüşlerinizi bekliyorum. çok teşekkür ederim.