Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hipertansiyon, tip 2 diyabet, fıtık, göz, psikolojik hastalıklara verilen rapor oranı

gedser

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Ben 16 yasindan beri hipertansiyon hastasiyim su an 37 yasindayim askerden hava degisimine geldim su an sabah oglen aksam ilac iciyorum ve tansiyonum 17/10 civarlarinda geziyor st cokme mevcut ve diabet 2 var ondada iki ilac kullaniyorum ha1c sonucum 9 belimde l4 l5 s1 de fitik mevcut bacagima vuruyor l5 teki ileri seviye gozler 1.75 miyop astigmat psikoljik ilac kullanimim var sizce basvuru yapsam %40 uzerinde alirmiyim cok kararsizim fabrika doktorum ugrasiyor issiz kalmak daha cok can sıkıcı

@geder...hocam bahsettiğin hastalıklar bir de ileri derecede ise günlerinde tamamsa emekli bile olursun,ben 40 ı alırsın diyorum şahsen..

gedser kardeşim öncelikle çok geçmiş olsun. Benim tansiyonu da yaklaşık aynı değerler dedi ve günde 1 ilaç alıyorum bana %20 verdi hastane ağır uyku apne var ondan da %35 verdi.

1. Öncelikle halen sigortalımısınız öyle değilse engel raporu almanın emekli olmanız için faydası yok. Emekli olamazsınız sınırı geçseniz bile.

2. Alacağınız raporunu Sağlık Bakanlığının Engelli Rapor vermeye yetkili hastanelerden alın yoksa raporunuz geçersizdir. Sağlık Bakanlığında liste var sanırım bulamazsanız googledan arayın. Size tavsiyem bulunduğunuz ildeki özellikle Hakem hastaneden alırsanız SGK'ya emekli olmak için vereceğiniz raporda problem çıkmaz.

3.Yukarıdaki rahatsızlıklarınızdan dolayı büyük ihtimalle alırsınız.

Sigorta girisim 1998 5000 gunum var yaklasik ve halen calisiyorun psikatride antidepresana baslatti

Üst Alt